Νιου Γιορκ Νικς: Φαβορί Ρόκετς και Μπουλς για «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Φαβορί Ρόκετς και Μπουλς για «Μέλο»

Ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και Χιούστον Ρόκετς φαίνεται πως κινείται ο Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς.

Όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent αγνοώντας δυνατότητα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν ενδιαφέρον των «ρουκετών» για την απόκτησή του και φημολογίες για δεδομένη απόφασή του περί αποχώρησης από τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου». Πλέον βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως στο «παιχνίδι» είναι και οι Μπουλς, που λογικά θα έχουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap, ενώ «σταθερή αξία» στην «κούρσα» για τον 29χρονο φόργουορντ αποτελούν οι Λος Άντζελες Λέικερς. Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ φαντάζει απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του Μάικ Ουόντσον στη θέση του κόουτς από το 2014-15, αφού το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως θα ήταν προπονητής των Σιάτλ Σούπερσονικς με GM των Φιλ Τζάκσον. Άλλωστε συμφώνησε με τον «Zen Master», ο οποίος είναι πλέον GM των Νικς, πριν οι Σακραμέντο Κινγκς διασφαλίσουν τη διατήρηση του συλλόγου στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνια.

Μέσα σε όλα, η συνιδιοκτήτρια των «λιμνάνθρωπων», Τζένι Μπας, ξεκαθάρισε στον κομισάριο του NBA Άνταμ Σίλβερ, πως δε σχετίζεται με επιλογές για το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων», οπότε δεν θα προκύψει διαπλοκή συμφερόντων με την πρόσληψη του συντρόφου της από τους Νεοϋορκέζους, ενώ πρόσθεσε πως ουδέποτε προσφέρθηκε αντίστοιχος ρόλος στον Τζάκσον από τους Λέικερς. Από την πλευρά του, ο προπονητής των Μπουλς, Τομ Θίμποντο, δήλωσε υπέρμαχος της προσπάθειας του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) περί συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Στα της τρέχουσας regular season, οι «ταύροι» θα συνεχίσουν και σήμερα (20/03, 01:00) χωρίς τον βασικό πλέι-μέικερ τους στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, που στερούνται των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ενώ ο Τζέιμς Άντερσον (μηρός) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, άρα ο Τόνι Ρότεν θα συνεχίσει ως βασικός. Από την πλευρά τους, οι Λέικερς υποδέχονται (20/03, 04:30) τους Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς τους Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (πόδι), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα) και Τζόρνταν Χιλ (γόνατο), ενώ τα «σπιρούνια» αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Ακόμα, οι Νικς υποδέχονται (20/03, 02:00) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ ο Τάισον Τσάντλερ (άδεια) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ουόντσον. Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις θα στερηθούν των υπηρεσιών των Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved