Λος Άντζελες Κλίπερς: Σύγκρουση Γκρίφιν με Ο’ Νιλ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Σύγκρουση Γκρίφιν με Ο’ Νιλ

Για μία ακόμα φορά, ο Μπλέικ Γκρίφιν βρέθηκε στο επίκεντρο διένεξης μέσα σε αγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς, η οποία στην προκειμένη συνεχίστηκε στα αποδυτήρια.

Στο χθεσινό ντέρμπι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς λογόφερε πολλάκις με τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ, ενώ δεν έλειψαν οι βίαιες συγκρούσεις στο παρκέ, αλλά ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ των «πολεμιστών» θέλησε να δώσει συνέχεια στα αποδυτήρια. Τη στιγμή που ο Γκρίφιν μιλούσε με φίλους είδε τον Ο’ Νιλ να τον πλησιάζει και του είπε: «Θα με πλησιάσεις έτσι; Αυτά στο παρκέ». Στη συνέχεια ο έμπειρος NBAer του έσφιξε το χέρι και απάντησε: «Φίλε, είμαι τέρας μακριά από το παρκέ», ενώ ο Γκρίφιν του είπε: «Φίλε, φύγε από’ δω».

Πέρα από τις περιπέτειες, οι Κλίπερς δοκιμάζονται αύριο (15/03, 03:00) στο «Energy Solutions Arena» των Γιούτα Τζαζ και λογικά θα αποκλείσουν τον Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) από ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ σύντομα αναμένεται να αποφασίσουν αν θα περιθωριοποιήσουν τον Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση) από το υπόλοιπο 2013-14, καθώς διαπιστώνεται πως δεν έχει σημειώσει πρόοδο στην αποθεραπεία του. Από την άλλη, ο Τζον Λούκας ΙΙΙ (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος έπειτα από απουσία ενός αγώνα, ενώ ο Μάρβιν Ουίλιαμς (μέση) έχασε τη σημερινή προπόνηση του Τάιρον Κορμπίν, για να εξεταστεί, άρα είναι επίσης αμφίβολος.

Οι Ουόριορς υποδέχονται αύριο (15/03, 04:30) τους Κλίβελαντ Καβαλίερς χωρίς τον Κλέι Τόμπσον (άδεια) και τον Φέστους Εζέλι (γόνατο), αλλά ο Στέφεν Κάρι θα συνεχίσει όντας μακριά από το 100%. Στα των «Καβς», ο Άντονι Μπένετ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) έμεινε εκτός και της σημερινής προπόνησης, οπότε λογικά θα χάσει και τον αυριανό αγώνα. Τέλος, ο Σπένσερ Χάους είπε πως ο χθεσινός τραυματισμός στον αστράγαλο δεν ήταν σοβαρός και εκτίμησε πως θα παίξει κανονικά αύριο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved