Νιου Γιορκ Νικς: Μάλλον… συνεχίζονται οι συζητήσεις με Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: Μάλλον… συνεχίζονται οι συζητήσεις με Τζάκσον

Συγκεχυμένες πληροφορίες προκύπτουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφορικά με πιθανή επιστροφή του Φιλ Τζάκσον στους Νιου Γιορκ Νικς.

Θυμίζουμε πως ήταν παίκτης των Νεοϋορκέζων στα δύο μοναδικά πρωταθλήματα της ιστορίας τους, πριν κατακτήσει ένδεκα τίτλους ως κόουτς των Σικάγο Μπουλς και Λος Άντζελες Λέικερς. Εδώ και μέρες γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά σήμερα (11/03) το κλίμα είναι σχετικά «βαρύ», αφού ξεκαθαρίστηκε από το Yahoo! Sports πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το περιβάλλον του «Zen Master» για συνεργασία με τους Νικς, είτε ως προσωρινός κόουτς, είτε ως GM. Πάντως, άλλα βορειοαμερικανικά Μέσα αναφέρουν πως η επισημοποίηση της συμφωνίας του Τζάκσον με τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου» αποτελεί ζήτημα χρόνου, ενώ πιο τολμηρές εκτιμήσεις «δείχνουν» πρόσληψη του Στιβ Κερ στη θέση του προπονητή αντί του Μάικ Ουόντσον κατόπιν επιθυμίας του 68χρονου Τζάκσον! Από την πλευρά του, ο Καρμέλο Άντονι τόνισε πως δεν έχει εμπλακεί στα παραπάνω δηλώνοντας άγνοια για επαφή των Νικς με τον έμπειρο τεχνικό.

Πάνε Βοστόνη
Σε κάθε περίπτωση, αύριο (13/03, 01:30) οι Νεοϋορκέζοι δοκιμάζονται στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τους τραυματίες Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ ακαθόριστη παραμένει η τύχη του Τάισον Τσάντλερ, ο οποίος απουσίασε από το χθεσινό ματς των Νικς λόγω προσωπικού προβλήματος. Πάντως, οι «C’s» παίζουν και σήμερα (12/03, 01:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) δεν υπολογίζονται από τον Μπραντ Στίβενς για αμφότερους τους αγώνες.

Ντεμπούτο Μπάινουμ
Στους Πέισερς, ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατα) θα κάνει ντεμπούτο αγωνιζόμενος για περίπου δεκαπέντε λεπτά με τη φανέλα της νέας ομάδας του καταλαμβάνοντας τη θέση του Ίαν Μαϊνμί στο rotation του Φρανκ Βόγκελ, καθώς ο 27χρονος Γάλλος δεν είναι στο 100% εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά. Αντίθετα, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (αγκώνας), αποκλείστηκε από ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά εξέφρασε ελπίδα για παρουσία σε εκείνο της Παρασκευής (15/03, 01:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center».

Νόελ.. next year
Στα των «Σίξερς», ο Μπρετ Μπράουν δήλωσε άγνοια για την πολυσυζητημένη ανάρτηση «4-4-14» του Νέρλενς Νόελ (γόνατο) στο Twitter τονίζοντας πως ρεαλιστικός στόχος του νεαρού φόργουορντ/σέντερ είναι η πλήρη ένταξη στις καθημερινές προπονήσεις πριν το πέρας του 2013-14. Σε αγωνιστικό επίπεδο, αύριο (13/03, 01:00) υπάρχει εντός έδρας ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Νόελ, Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) και ενδεχομένως ο Λορένζο Μπράουν (πόδι), ενώ σε μεταγραφικό ο Τζάρβις Βαρνάντο «δεσμεύτηκε» με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14. Τέλος, για τους «βασιλιάδες» προηγείται σημερινό ματς (12/03, 01:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace», αλλά οι Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο) έχουν αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα, ενώ τα «πιστόνια» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved