Σικάγο Μπουλς: Το νέο ξεκίνημα του Φρεντέτ

Σικάγο Μπουλς: Το νέο ξεκίνημα του Φρεντέτ

Πέτυχε δύο πόντους σε τρία λεπτά ο Τζίμερ Φρεντέτ φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς.

Άλλωστε ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του πριν τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως υπέγραψε συμβόλαιο που προβλέπει συνεργασία μέχρι το πέρας του 2013-14. Γίνεται αντιληπτό πως ο 25χρονος πλέι-μέικερ φιλοδοξεί να θυμηθεί τα ευχάριστα χρόνια του Μπρίχαμ Γιανγκ και να ξεχάσει τα δύσκολα με τους Σακραμέντο Κινγκς μέσω των «ταύρων», που σήμερα (04/03, 02:30) συνεχίζουν τη regular season με ματς στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς. Λόγω της δεδομένης απουσίας του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο Φρεντέτ ίσως αποσπάσει χρόνο συμμετοχής πίσω από τους Κερκ Χάινριχ και Ντι Τζέι Όγκουστιν στη θέση «1». Θυμίζουμε πως χθες οι Μπουλς δημιούργησαν σερί τεσσάρων νικών, αν και ο Γιοακίμ Νοά αποχώρησε προσωρινά λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο. Μάλιστα εγκρίθηκε και παρουσία του Γάλλου διεθνή στον σημερινό αγώνα, άρα ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός.

Έξω ο Γκαρνέτ
Αντίθετα, οι Νεοϋορκέζοι απέκλεισαν τον Κέβιν Γκαρνέτ από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιτίας σπασμών στη μέση, αν και στο μεσοδιάστημα ο Τζέισον Κιντ δεν εξέφρασε ανησυχία για το πρόβλημα. Από την πλευρά του, ο Ντερόν Ουίλιαμς αποκόμισε τραυματισμό στον καρπό από το ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, αλλά λογικά θα παίξει σήμερα, όπως και ο Τζο Τζόνσον, ο οποίος δήλωσε πως αγωνίζεται με τραυματισμό σε δάκτυλο του δεξιού χεριού και με τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο, εδώ και καιρό, ενώ το Yahoo! Sports επιβεβαίωσε πως ο Τζέισον Κόλινς θα αποσπάσει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο από τους Νετς.

Μέσα ο Έβανς
Παρά πρόσφατο τραυματισμό στον αστράγαλο, ο Τζέρεμι Έβανς πήρε μέρος στο χθεσινό πρωινό ζέσταμα του Τάιρον Κορμπίν και στη συνέχεια στο ματς των Γιούτα Τζαζ με τους Ιντιάνα Πέισερς, οπότε θα είναι διαθέσιμος και στο σημερινό (04/03, 03:00) με τους Μπακς στο «BMO Harris Bradley Center». Στα των «ελαφιών», ο Τόνι Μίτσελ των Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο και έγινε συμπαίκτης του Αντετοκούμπο, ενώ οι Λάρι Σάντερς (μάτι), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) παραμένουν στον κατάλογο απόντων.

Φήμες για Αϊζάια Τόμας
Ο παλαίμαχος NBAer, Τζο Ντούμαρς, φαίνεται πως είναι GM με… ημερομηνία λήξης στους Ντιτρόιτ Πίστονς, κυρίως αν έλθει πέμπτος συνεχόμενος αποκλεισμός από τα playoffs, αλλά τα «πιστόνια» διέψευσαν φημολογίες περί προοπτικής πρόσληψης του Αϊζάια Τόμας στη θέση του. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι της «Motor City» υποδέχονται απόψε (04/03, 02:30) τους Νικς στο «Palace» χωρίς τον Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και τον Τζος Χάρελσον (γόνατο), ο οποίος παραμένει εκτός επ’ αόριστον.

Ξαφνική επιστροφή του Σουμπέρτ
Από την άλλη, ο Ιμάν Σουμπέρτ (γόνατο) γύρισε από χθες στη δράση έχοντας τρεις πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρία λάθη σε είκοσι λεπτά, αν και αναμενόταν να μείνει στο περιθώριο για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, ενώ παρά πρόσφατο τραυματισμό στο δεξί χέρι έπαιξε κανονικά κόντρα στους Μπουλς ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος τα «έβαλε» με τους συμπαίκτες του μετά το ματς με τους «ταύρους» κάνοντας λόγο για έλλειψη προσπάθειας. Ακόμα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ είπε πως μάλλον θα παίξει στο αποψινό ματς, αν και πριν λίγες ημέρες περιθωριοποιήθηκε από δεύτερο αγώνα εντός 24 ωρών, ενώ ο Μάικ Ουόντσον αποφάσισε να τον διατηρήσει στη βασική πεντάδα, τη στιγμή που προώθησε τον Τζέι Αρ Σμιθ στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Πάμπλο Πριτζιόνι. Τέλος θυμίζουμε πως ο Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) παραμένει στα πιτς μαζί με τον Κένιον Μάρτιν, ο οποίος δήλωσε σήμερα πως προοδεύει ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας με αφορμή τραυματισμό στον αστράγαλο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved