Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Άρπαξαν Μπάτλερ από Χιτ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Άρπαξαν Μπάτλερ από Χιτ

Τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε βάρος των Μαϊάμι Χιτ προτίμησε ο Καρόν Μπάτλερ, ενώ ο Τζίμερ Φρεντέτ είναι κοντά σε συμφωνία με τους Σικάγο Μπουλς.

Καταρχάς, οι «βροντές» θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 33χρονου σμολ φόργουορντ το Σάββατο, όταν ο Μπάτλερ αφαιρεθεί από τον κατάλογο των waivers και γίνει επίσημα unrestricted free agent έπειτα από την αποδέσμευση από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών, αλλά ο Μπάτλερ αναμένεται να είναι αναπληρωματικός του Κέβιν Ντουράντ και να αναλαμβάνει τη θέση «3», όταν ο Σκοτ Μπρουκς θέλει τον 3-φορές πρώτο σκόρερ στη «4». Όπως και να έχει, ο έμπειρος NBAer δεν θα παίξει στο σημερινό ματς (01/03, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «Chesapeake Energy Arena». Εκτός είναι και ο Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα), όπως ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) των εκπρόσωπων του Τενεσί.

Προς Μπουλς ο Φρεντέτ
Σύμφωνα με το ESPN, οι Σικάγο Μπουλς έχουν προσεγγίσει συμφωνία με τον Τζίμερ Φρεντέτ, ο οποίος φαίνεται πως θέλει να παίξει υπό την τεχνική ηγεσία του Τομ Θίμποντο μετά την αποδέσμευση από τους Σακραμέντο Κινγκς. Στα της τρέχουσας regular season, οι «ταύροι» δοκιμάζονται απόψε (01/03, 03:30) στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ενώ οι Τεξανοί επανέφεραν τους Σέιν Λάρκιν, Τζέι Κρόντερ και Μπέρναρντ Τζέιμς στο βασικό ρόστερ ύστερα από παρουσία μίας ημέρας στους Τέξας Λέντζεντς της D-League.

Περιμένει ο Γκόρντον
Κοντά σε συμφωνία για πρόωρη λύση συμβολαίου είναι οι Σάρλοτ Μπόμπκατς και ο Μπεν Γκόρντον, τον οποίο φαίνεται πως θέλουν οι Θάντερ, ενώ σχετικό ενδιαφέρον δείχνουν επίσης οι Μπουλς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Χιούστον Ρόκετς. Σε κάθε περίπτωση, οι «αγριόγατες» του Μάικλ Τζόρνταν δοκιμάζονται σήμερα (01/03, 03:30) στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς τους τραυματισμένους Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), ενώ από τα «σπιρούνια» θα απουσιάσει ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από απουσία έξι αγώνων στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι (03/03, 03:30) με τους Μάβερικς.

Ουίλιαμς αντί για Κάζινς
Από την πλευρά τους, οι Κινγκς έχουν σήμερα (01/03, 05:30) ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Sleep Train Center», από το οποίο θα απουσιάσουν ο τραυματισμένος Τζέισον Τέρι (γόνατο) και ο τιμωρημένος Ντε Μάρκους Κάζινς. Σε πρώτο βαθμό, η Sacramento Bee εκτίμησε πως ο Καρλ Λάντρι θα καλύψει το κενό στη βασική πεντάδα, αλλά ο Μάικ Μαλόουν προτίμησε χαμηλό σχήμα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς αντί για τον Κάζινς γνωρίζοντας πως και οι «λιμνάνθρωποι» θα ξεκινήσουν με κοντή πεντάδα. Άλλωστε αποκλείστηκε ο Νικ Γιανγκ (γόνατο), ο οποίος φαίνεται πως θα μείνει εκτός παρκέ για σημαντικό χρονικό διάστημα, ενώ ο Ζαβιέ Ανρί παρέμεινε στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς ύστερα από τον χθεσινό υποβιβασμό στην D-League.

Φοβάται ο Νας
Θυμίζουμε πως οι «λιμνάνθρωποι» στερούνται επίσης των υπηρεσιών του Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και του Στιβ Νας (πόδι), ο οποίος αναγνώρισε την προοπτική αποδέσμευσης από τους Λέικερς λόγω των διαδοχικών τραυματισμών του μέσω δεύτερου επεισοδίου εκπομπής, όπου είναι πρωταγωνιστής. Αντίθετα, ο Κρις Κέιμαν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από απουσία ενός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Καρφώνει ως… Λεμπρόν ο Λοβ
Σε προπόνηση των Μινεσότα Τίμπεργουλφς ο Κέβιν Λοβ θυμήθηκε τον διαγωνισμό καρφωμάτων και αντέγραψε πρόσφατο προπονητικό κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς των Χιτ. Αύριο (02/03, 05:00), πάντως, οι «λύκοι» δοκιμάζονται στο «Sleep Train Arena» των Κινγκς χωρίς τον Ρόνι Τουριάφ (γόνατο), αλλά ο Κέβιν Μάρτιν (αντίχειρας) και ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), προπονήθηκαν σήμερα (28/02) χωρίς περιορισμούς, οπότε ανέβασαν τις πιθανότητες επιστροφής στα παρκέ από το αυριανό παιχνίδι. Όπως και να έχει, οι Τίμπεργουλφς θα βρουν τον Κάζινς απέναντί τους, αφού ο εκκεντρικός σέντερ θα εκτίσει απόψε ποινή μίας αγωνιστικής.

Αποδεκατισμένοι Καβαλίερς
Ούτε στο σημερινό παιχνίδι (01/03, 02:30) των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Γιούτα Τζαζ στο «Quicken Loans Arena» θα γυρίσουν οι Άντερσον Βαρεχάο (μέση), Ντίον Ουέιτερς (γόνατο), Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι, αν και οι δύο πρώτοι πήραν μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Μάικ Μπράουν. Από την άλλη, ο Τζον Λούκας ΙΙΙ είναι αμφίβολος λόγω ίωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εκτός του rotation του Τάιρον Κορμπίν.

Το ερωτηματικό του Χόρας Γκραντ
Στην αποχώρηση του Σακίλ Ο’ Νιλ από τους Ορλάντο Μάτζικ ανέτρεξε ο παλαίμαχος NBAer, Χοράς Γκραντ, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν απάντησε σε τηλεφώνημα του τότε συμπαίκτη του, λίγο πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του στους Λέικερς ως unrestricted free agent. Από τους τωρινούς Μάτζικ, ο Άαρον Αφλάλο (αστράγαλος/ίωση) δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι (02/03, 02:30) στο «AmericanAirlines Arena» των Χιτ, που αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες, αλλά ίσως επιστρέψει στο μεθαυριανό ματς (03/03, 01:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Amway Center»

Ήθελε να χάσει ο Κολάντζελο
Ο πρώην GM των Τορόντο Ράπτορς, Μπράιαν Κολάντζελο, ομολόγησε μέσω συνέντευξης πως πριν λίγες σεζόν ήθελε ήττες και χαμηλή κατάταξη, ώστε να εξασφαλίσει καλή θέση σε ντραφτ. Έτσι απέκτησε αποδεικτικά στοιχεία ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα πως ουδέποτε ομάδα της λίγκας επιδίωξε αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved