Λος Άντζελες Λέικερς: Έλλειψη πειθαρχίας διακρίνει ο Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Έλλειψη πειθαρχίας διακρίνει ο Γκασόλ

Παρά τη μετριότατη πορεία των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Πάου Γκασόλ παραμένει ομιλητικότατος και άλλα νέα από το NBA.

Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ επανέλαβε πρόσφατα πως το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για την απόκτησή του στη λήξη της προθεσμίας για ανταλλαγές πιστοποιεί την αγωνιστική αξία του, ενώ με αφορμή τη χθεσινή «βαριά» ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς δήλωσε πως ελάχιστοι συμπαίκτες του τα δίνουν όλα στα παρκέ αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ευθύνεται για την έλλειψη πειθαρχίας στις τάξεις των «λιμνάνθρωπων». Απόψε (27/02, 03:00), μάλιστα, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» δοκιμάζονται στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη χωρίς τους τραυματισμένους Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Στιβ Νας (πόδι), ενώ εκτός θα μείνει και ο Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), ο οποίος σκοπεύει να προπονηθεί κατά 100% το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Από τους Γκρίζλις θα απουσιάσει ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), ενώ σύμφωνα το ESPN ο Μπένο Ούντριχ αποκτήθηκε μέσω του καταλόγου των waivers, εξέλιξη που δυσκολεύει την προσπάθεια του Καλάθη για χρόνο συμμετοχής.

Πολλές απουσίες για Χοκς και Σέλτικς
Σε άλλο σημερινό ματς (27/02, 02:30), ό,τι περισσεύει από τους Μπόστον Σέλτικς και Ατλάντα Χοκς θα αναμετρηθούν στο «TD Garden». Από τα «γεράκια» αποκλείστηκαν και επίσημα οι Πέρο Άντιτς (αστράγαλος) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), ενώ εξαρχής περιθωριοποιήθηκαν οι Πολ Μίλσαπ (γόνατο), Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση). Στα των «C’s», ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (διάσειση) οδεύει προς νέο παραγκωνισμό, τη στιγμή που οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) παραμένουν στον κατάλογο απόντων του Μπραντ Στίβενς. Ακόμα διέρρευσε πως ο 26χρονος unrestricted free agent, Ροντρίγκ Μπομπουά, άφησε θετικές εντυπώσεις σε πρόσφατη δοκιμαστική προπόνηση με τους Σέλτικς.

«Έκλεισε» ο Γκούντεν
Αύριο (28/02, 02:00) δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που σήμερα επισημοποίησαν την απόκτηση του Ντρου Γκούντεν μέσω δεκαήμερου συμβολαίου. Η μεταγραφική ενίσχυση προκλήθηκε από τον τραυματισμό του Νενέ (γόνατο) και ελαφρώς από το πρόβλημα με τον Κέβιν Σεραφέν (γόνατο), ο οποίος κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό ματς. Αντίθετα, ο Ντουέιν Κέισι έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, ενώ εκτίμησε πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Πατ Πάτερσον θα μπορέσει να παίξει χωρίς μάσκα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στη μύτη.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved