Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Τουλάχιστον ένα μήνα χωρίς Νενέ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Τουλάχιστον ένα μήνα χωρίς Νενέ

Ο χθεσινός ιδιαίτερος τραυματισμός του Νενέ στο αριστερό γόνατο αποδεικνύεται «βαρύς» για τους φορμαρισμένους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Όπως αποκάλυψε το Yahoo! Sports, o Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ θα μείνει έξω για τέσσερις με έξι εβδομάδες, διάστημα στο οποίο ο Αλ Χάρινγκτον θα αναλάβει σημαντικότερο ρόλο στα αγωνιστικά πλάνα του Ράντι Ουίτμαν, που δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμβολή του 34χρονου φόργουορντ στη χθεσινή νίκη σε βάρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Παράλληλα, οι Μάρτσιν Γκορτάτ, Κέβιν Σεραφέν και Τρέβορ Μπούκερ θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Νενέ, ενώ οι «μάγοι» αναμένεται να αποκτήσουν τον Ντρου Γκούντεν μέσω δεκαημέρου συμβολαίου, για να προσθέσουν βάθος στη frontline του ενόψει του αυριανού ματς (26/02, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Verizon Center».

Έξω ο Αφλάλο
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θα στερηθούν των υπηρεσιών του Άαρον Αφλάλο, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω τραυματισμού στο πόδι, οπότε θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Παράλληλα διαπιστώνεται πως ο Μο Χάρκλες θα παραμείνει στη βασική πεντάδα του Ζακ Βον, ο οποίος έχει τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ των Μάτζικ στη διάθεσή του.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Σλούκας «καθάρισε» για όλους
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Σλούκας «καθάρισε» για όλους
ΑΕΚ: Ετοιμάζει κλήση σε Πήλιο η Εθνική Αλβανίας
ΑΕΚ: Ετοιμάζει κλήση σε Πήλιο η Εθνική Αλβανίας
Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Ανεξέλεγκτη η κόντρα Λάλου - Ιορδανίδη και στο Χ μιλούν για ανήθικη τακτική