Κορυφαίοι της εβδομάδας: Λοβ και Ουόλκερ

Κορυφαίοι της εβδομάδας: Λοβ και Ουόλκερ

Γνωστοποιήθηκαν οι δύο κορυφαίοι NBAers της περασμένης εβδομάδας (17-23/02) και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο.

Στη Δύση διακρίθηκε ο Κέβιν Λοβ οδηγώντας τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς σε δύο νίκες σε τρία ματς με μέσους όρους 36.7 πόντων και 12.7 ριμπάουντ. Πρώτος στην Ανατολή αναδείχθηκε ο Κέμπα Ουόλκερ των Σάρλοτ Μπόμπκατς, που πήραν τέσσερα θετικά αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια με τον 23χρονο πλέι-μέικερ να έχει 22.5 πόντους, 8.8 ασίστ και 5.5 ριμπάουντ. Σημειώνουμε πως στην τρέχουσα εβδομάδα οι «αγριόγατες» διατηρούν συνολικό κενό έξι ημερών μέχρι τον αγώνα (29/02, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center», διάστημα το οποίο ίσως αποδειχθεί αρκετό για επανεμφάνιση του Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), αλλά ο Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) δε θα επιστρέψει στα παρκέ.

Περιμένουν το ντραφτ οι «Σίξερς»
Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έχουν εννέα επιλογές για το φετινό ντραφτ, εκ των οποίων οι έξι είναι στην πρώτη 40άδα, κάτι που ικανοποιεί τον GM, Σαμ Χίνκι, ο οποίος έθεσε σχετικό στόχο από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Άλλωστε η επόμενη διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NBA είναι γεμάτη υποσχόμενα ταλέντα, οπότε φυσιολογικά το φετινό πρωτάθλημα διατηρεί μεταβατικό χαρακτήρα για τους «Σίξερς», που φαίνεται πως θα αποδεσμεύσουν σύντομα τον Ντάνι Γκρέιντζερ, ο οποίος δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου έπειτα από την πρόσφατη απόκτησή του, αν και πρόλαβε να συζητήσει πιθανό αγωνιστικό ρόλο με τον Μπρετ Μπράουν.

Έρχεται ο Αντετοκούμπο
Σήμερα (25/02, 02:00), οι 76ερς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Wells Fargo Center» χωρίς τους τραυματισμένους Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ενώ ο Άρνετ Μάλτρι λογικά θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ μπροστά από τους νεοαποκτηθέντες Μπάιρον Μάλινς και Χένρι Σιμς, οι οποίοι κρίνονται ακόμα ανέτοιμοι για το αρχικό σχήμα από τον Μπράουν. Από την άλλη θα λείψουν οι Λάρι Σάντερς (μάτι) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), όπως και ο Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) που αποκλείστηκε από την αποστολή, αλλά οι Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος) και Νέιτ Ουόλτερς (αστράγαλος) αναμένεται να παίξουν όντας μακριά από το 100%.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved