Μπρούκλιν Νετς: Ενίσχυση με Θόρντον

Μπρούκλιν Νετς: Ενίσχυση με Θόρντον

Καταγράφηκε συμφωνία για ανταλλαγή μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Σακραμέντο Κινγκς, ενώ «ψήνονται» αρκετές ακόμα ενόψει της αυριανής σχετικής προθεσμίας.

Καταρχάς, οι Νεοϋορκέζοι ενίσχυσαν τον πάγκο τους αποκτώντας τον Μάρκους Θόρντον από τους Σακραμέντο Κινγκς, που αποζημιώθηκαν με τους Τζέισον Τέρι και Ρέτζι Έβανς. Σημειώνουμε πως οι δύο τελευταίοι είχαν μείνει εκτός του rotation του Τζέισον Κιντ, ενώ στους «βασιλιάδες» φαίνεται πως ο μεν θα διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής με τον υποσχόμενο rookie, Μπεν Μακ Λέμορ, τον οποίο εξαρχής ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ ο GM των «βασιλιάδων», Πιτ Ντ’ Αλεσάντρο. Από την πλευρά του, ο Θόρντον λογικά θα είναι αναπληρωματικός γκαρντ πίσω από τους Ντερόν Ουίλιαμς και Σόουν Λίβινγκστον.

Διαθέσιμος ο Ντενγκ, πίεση για Χιλ
Αν και αποκτήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, ο Λουόλ Ντενγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει εμπλακεί σε συζητήσεις για ανταλλαγή, σύμφωνα με το ESPN, ενώ το CBS Sports πρόσθεσε πως οι Ντάλας Μάβερικς έχουν προσεγγίσει τους εκπρόσωπους του Οχάιο θέλοντας να συζητήσουν την περίπτωση του Βρετανού διεθνή. Στο μεταξύ, το ESPN εκτίμησε πως οι «Καβς» είναι πλέον φαβορί για τον Τζόρνταν Χιλ των Λος Άντζελες Λέικερς, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης οι «Μαβς» και οι Φίνιξ Σανς, αν και μέχρι χθες φαινόταν πως οι Νετς προηγούνται στη συγκεκριμένη «κούρσα». Αντίθετα, ο Πάου Γκασόλ λογικά θα συνεχίσει στους «λιμνάνθρωπους», αφού οι Σανς δε δείχνουν διατεθειμένοι να επιδιώξουν απόκτησή του μέχρι την αυριανή προθεσμία του NBA για ανταλλαγές, ενώ ο σύλλογος του Λος Άντζελες δείχνει συμβιβασμένος με την προοπτική διατήρησης του Ισπανού φόργουορντ/σέντερ στο ρόστερ του μέχρι το καλοκαίρι.

«Ξεφορτώνονται» οι Νικς, «ψάχνονται» οι Ρόκετς
Υπό διαπραγμάτευση είναι τράμπα του Ιμάν Σουμπέρτ των Νιου Γιορκ Νικς με τον Ντάρεν Κόλισον των Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά οι Νεοϋορκέζοι θέλουν να δώσουν και τον Ρέιμοντ Φέλτον ή να εξασφαλίσουν επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις! Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν αποκλείσει τον Ρέτζι Μπούλοκ από όλες τις συζητήσεις των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με το ESPN, ενώ ο Ματ Μπαρνς δήλωσε πως δε θέλει να αλλάξει ομάδα, κάτι που ίσως συμβεί μέχρι αύριο. Οι Νικς κοιτούν και την περίπτωση επανάκτησης του Τζέρεμι Λιν των Χιούστον Ρόκετς, που δε δείχνουν έτοιμοι να δώσουν τον ταϊβανέζικης καταγωγής πλέι-μέικερ, ενώ σύμφωνα με το ESPN ενδιαφέρονται για τον Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς. Ο τελευταίος «ακούστηκε» επίσης για τους Κινγκς και τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά διέρρευσε πως δε θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τους συγκεκριμένους συλλόγους, όταν γίνει unrestricted free agent. Ακόμα, οι «C’s» είναι ανάμεσα στις ομάδες που μελέτησαν ή μελετούν το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκόρντον Χέιγουορντ από τους Γιούτα Τζαζ, που δε φαίνεται πως θέλουν να προχωρήσουν σε ανταλλαγή μέχρι την αυριανή προθεσμία.

«Κόλλησαν» οι Γκρίζλις
Διστακτικοί εμφανίζονται οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη αναφορικά με την παραχώρηση των Τόνι Άλεν και Ταϊσόν Πρινς στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς αντί των Χοσέ Μπαρέα και Τσέιζ Μπάντινγκερ, αν και κατά τη διάρκεια της ημέρας το CBS Sports εκτίμησε πως σημειώθηκε πρόοδος στις συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις. Πλέον οι «αρκούδες» δείχνουν ενδιαφέρον για τον Χάρισον Μπαρνς, αν και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δε φαίνεται πως θέλουν να τον παραχωρήσουν, ενώ οι Τίμπεργουλφς έχουν εστιάσει σε άλλους μεταγραφικούς στόχους. Από την πλευρά τους, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς εξασφάλισαν εξαίρεση συμβολαίου 4.15 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω του παραγκωνισμού του Ράιαν Άντερσον από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Μπόμπκατς για Μόροου και Αφλάλο
Τον Άντονι Μόροου των Πέλικανς ή τον Άαρον Αφλάλο των Ορλάντο Μάτζικ θέλουν να εξασφαλίσουν οι Σάρλοτ Μπόμπκατς μέχρι το πέρας της προθεσμίας για ανταλλαγές, ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον Όστιν Ρίβερς των «πελεκάνων». Ακόμα, οι Μπόμπκατς, οι Σανς, οι Τίμπεργουλφς, οι Κινγκς και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θέλουν τον Γκάρι Νιλ των Μπακς, που διαπραγματεύονται παραχώρηση πλειάδα δυσαρεστημένων παικτών τις τελευταίες ώρες. Αντίθετα, οι Μαϊάμι Χιτ δε δείχνουν ενεργοί στις συζητήσεις των ημερών, καθώς σύμφωνα με το RealGM έχουν απορρίψει πλειάδα προτάσεων για τον Νόρις Κόουλ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved