NBA: Θυμήθηκαν και Λόουρι οι Νικς

NBA: Θυμήθηκαν και Λόουρι οι Νικς

Την αγαπημένων ομάδα των… σεναριογράφων αποτελούν οι Νιου Γιορκ Νικς ενόψει της προθεσμίας για ανταλλαγές της 20ής Φεβρουαρίου.

Φαίνεται πως «χτυπούν» τον Κένεθ Φαρίντ των Ντένβερ Νάγκετς και τον Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς, ενώ σήμερα (12/02) το ESPN επανέφερε στο προσκήνιο τον Κάιλ Λόουρι των Τορόντο Ράπτορς. Παίκτες όπως οι Αμάρε Στουντεμάιρ, Ιμάν Σουμπέρτ και Τιμ Χαρνταγουεϊ Τζούνιορ προορίζονται για ανταλλάγματα στις δύο πρώτες περιπτώσεις, ενώ για τον Λόουρι αναφέρθηκε πως παραχωρούνται οι Ρέιμοντ Φέλτον και Μέτα Ουόλρντ Πις μαζί με επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου. Είτε ισχύουν τα παραπάνω, είτε όχι, οι περισσότερες ομάδες του NBA συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για προσαρμογή στο ρόστερ τους, ενώ οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται απόψε (13/02, 02:30) τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος). Αντίθετα, ο Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (πόδι) θα παίξει, όπως αναμενόταν, ενώ η συμμετοχή του Τζέι Αρ Σμιθ (σαγόνι) θα κριθεί την ύστατη ώρα, αλλά πιθανότατα θα παίξει με μάσκα. Από την άλλη, ο Μάικ Μαλόουν έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αλλά τόνισε πως ο Καρλ Λάντρι δεν είναι ακόμα στο 100% ύστερα από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού στο ισχίο. Ακόμα, οι «σβόλοι» δοκιμάζονται (13/02, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς χωρίς τους Τάι Λόουσον (πλευρά), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Αντρέ Μίλερ (άδεια), αλλά ο Ράντι Φόι (αστράγαλος, οπίσθιος μηριαίος) θα τεθεί στη διάθεση του Μπράιαν Σο, ενώ από τους «λύκους» θα λείψουν οι Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (δάκτυλο χεριού).

Χωρίς αλλαγές οι Ράπτορς
Σύμφωνα με το ESPN «αναθερμάνθηκε» το ενδιαφέρον των Νικς για τον Λόουρι, αλλά το Yahoo! Sports εκτίμησε πως οι «πτερόσαυροι» δε θέλουν να αποχωριστούν τον 27χρονο πλέι-μέικερ προβλέποντας σε καλή πορεία στα playoffs. Στα της regular season, σήμερα (13/02, 02:00) υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς χωρίς τον Λάντρι Φιλντς (καρπός), ενώ από δεύτερο διαδοχικό ματς αποκλείστηκε ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος), όπως αναμενόταν. Από τα «γεράκια» θα απουσιάσουν οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Πέρο Άντιτς (αστράγαλος) και Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Ντε Μαρ Κάρολ λόγω υποτροπής στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στο χθεσινό ματς με τους Σικάγο Μπουλς, οπότε ο Λου Ουίλιαμς προωθήθηκε στο αρχικό σχήμα του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Από την πλευρά τους, οι Φίνιξ Σανς δεν έχουν άλλο ματς πριν τη διακοπή για το All Star Game, αφού θα επιστρέψουν στη δράση την επόμενη εβδομάδα (19/02, 04:00) στο «Pepsi Center» των Νάγκετς, αλλά οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Τζεφ Χόρνασεκ. Πάντως, ο πρόεδρος των «ήλιων», Λον Μπάμπι, επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος προτίθεται να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά προκύψει, ώστε να κρατήσει στο ρόστερ τον Μπλέντσο, όταν γίνει restricted free agent το καλοκαίρι.

Σιωπηλοί οι Μάτζικ
Τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη υποδέχονται απόψε (13/02, 02:00) οι Ορλάντο Μάτζικ με τον Τζέισον Μαξίελ να κρίνεται αμφίβολος λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, ενώ ο GM, Ρομπ Χένιγκαν, ομολόγησε πως εξετάζει κάποιες προτάσεις για ανταλλαγές, αλλά χωρίς να θεωρεί απαραίτητες άμεσες αλλαγές στο ρόστερ. Στα των «αρκούδων», ο Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος) και Τόνι Άλεν (καρπός) θα χάσουν ένα ακόμα ματς, οπότε ο φορμαρισμένος Καλάθης θα συνεχίσει στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Τζόρτζερ, ενώ ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) είναι δεδομένα εκτός. Από την πλευρά τους, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχονται σήμερα (13/02, 03:00) τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τους Ο Τζέι Μέιο (ίωση), Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος), Λάρι Σάντερς (μάτι), Τζον Χένσον (αστράγαλος), Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), ενώ ο Ερσάν Ιλιασόβα (μέση) κρίνεται αμφίβολος. Θυμίζουμε επίσης πως οι «πελεκάνοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο).

Πρόβες του Θίμποντο
Ο Κέβιν Γκαρνέτ θα παίξει στο αποψινό ματς (13/02, 02:30) των Μπρούκλιν Νετς με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Barclays Center», αλλά λογικά θα αποκλειστεί από το αυριανό (14/02, 03:00) με τους Μπουλς στο «United Center», ώστε να αποφύγει περιττή καταπόνηση του σώματός του. Ακόμα, ο Ρέτζι Έβανς περιθωριοποιήθηκε από το σημερινό παιχνίδι λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι δεδομένα εκτός. Από την άλλη, ο Στιβ Κλίφορντ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), ενώ θα ξεκινήσει με τον Κέμπα Ουόλκερ (αχίλλειος τένοντας) στη βασική πεντάδα, παρά χθεσινό μικροτραυματισμό, και πρόσθεσε πως ο Τομ Θίμποντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν, κάνει πρόβα την κριτική επί των παικτών, πριν τη μοιραστεί με τους παίκτες των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων». Στα των τραυματισμών των «ταύρων», ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) είναι εκτός και ο Κάρλος Μπούζερ (γάμπα) αμφίβολος για το ματς με τους Νετς.

Επιστροφή του Τζινόμπιλι
Ενσωματώθηκε με την αποστολή των Σαν Αντόνιο Σπερς ο Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) πριν το σημερινό παιχνίδι (13/02, 02:30) με τους Σέλτικς στο «TD Garden», αλλά θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για το All Star Game. Στα πιτς είναι επίσης οι Τόνι Πάρκερ (μέση), Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Καούχι Λέοναρντ (χέρι), αλλά οι Ντάνι Γκριν (χέρι) και Πατ Μιλς (αστράγαλος) αναμένεται να παίξουν, ενώ ο Σάνον Μπράουν απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Στα των «κελτών», ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) θα μείνει έξω μαζί με τον Κιθ Μπόγκανς (άδεια), αλλά ο Ραζόν Ρόντο (ρεπό) θα επιστρέψει και ο Μπράντον Μπας (μάτι) θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς. Την ίδια ώρα (13/02, 02:30) οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα υποδεχτούν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Palace» χωρίς τον Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ από τους «Καβς» θα απουσιάσουν οι Άντερσον Βαρεχάο (μέση) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), τη στιγμή που η συμμετοχή του Σι Τζέι Μάιλς (πόδι) κρίνεται αμφίβολη έως απίθανη.

Υπομονή με Κάρτερ-Ουίλιαμς
Σε άλλο σημερινό αγώνα (13/02, 04:00), οι Γιούτα Τζαζ υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «EnergySolutions Arena» χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Αντίθετα, οι «Σίξερς» δεν έχουν τους Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), ενώ ο Χόλις Τόμπσον (αστράγαλος) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τέλος, ο Μπρετ Μπράουν δήλωσε πως ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς προσπαθεί να τα βάλει με ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα, όταν εκνευρίζεται, με αποτέλεσμα να χρεώνεται συχνά λάθη, αλλά άφησε να εννοηθεί πως ο rookie πλέι-μέικερ θα διορθωθεί, όσο αποκτά εμπειρίες.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved