ΝΒΑ: Τα… μη-σενάρια της προθεσμίας

ΝΒΑ: Τα… μη-σενάρια της προθεσμίας

Εννέα ημέρες πριν την προθεσμία για ανταλλαγές στον «μαγικό» κόσμο του NBA δημιουργούνται πλειάδα σχετικών σεναρίων.

Από την πλευρά τους, οι Νιου Γιορκ Νικς εμφανίζονται έτοιμοι να απολύσουν τον Μάικ Ουόντσον, αλλά τις τελευταίες ώρες διαρρέει πως δεν πρόκειται να ανταλλάξουν τον Καρμέλο Άντονι μέχρι την προθεσμία της 20ής Φεβρουαρίου, αν και το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent. Με το πέρας της τρέχουσας regular season θα μείνει χωρίς συμβόλαιο και ο Κάιλ Λόουρι, αλλά οι Τορόντο Ράπτορς προτίθενται να πάρουν ρίσκο ανάλογο των Νεοϋορκέζων, ενώ οι Ντένβερ Νάγκετς διέψευσαν σε ανεπίσημο επίπεδο φημολογίες περί παραχώρησης του Κένεθ Φαρίντ. Βέβαια θα γίνουν ανταλλαγές τις επόμενες ημέρες, όσο κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αρμόδιων στελεχών των συλλόγων του NBA, αλλά για την ώρα όλα παραμένουν σε επίπεδο σεναρίων, ενώ διέρρευσε πως οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αναζητούν αναπληρωματικό πλέι-μέικερ γνωρίζοντας πως δύσκολα θα πετύχουν τον στόχο τους, κάτι που θα τους αφήσει με τους Γκάρετ Τεμπλ και Έρικ Μέινορ πίσω από τον Τζον Ουόλ.

Πρόβλημα στους Πέλικανς
Χωρίς να συντρέχει τραυματισμός, ο Ταϊρίκ Έβανς δε χρησιμοποιήθηκε από τον Μόντι Ουίλιαμς στο χθεσινό παιχνίδι των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που είναι ιδιαίτερα ενεργοί στις συζητήσεις για ανταλλαγές, οπότε προκύπτουν ερωτηματικά για το μέλλον του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ μαζί με αντίστοιχες φημολογίες γύρω από τον Έρικ Γκόρντον. Διέρρευσε, πάντως, πως δημιουργήθηκε κάποιας μορφής πρόβλημα σχετικό με τον Έβανς. Αντίθετα, ο νεοαποκτηθέντας Λουκ Μπάμπιτ έκανε ντεμπούτο στο ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ απόψε (11/02, 02:00) οι «πελεκάνοι» δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Ράπτορς. Θα λείψουν οι Τζέισον Σμιθ (γόνατο), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζρου Χολιντέι (πόδι), όπως ο Λάντρι Φιλντς (καρπός) των «πτερόσαυρων», που απέκλεισαν και τον Αμίρ Τζόνσον εξαιτίας επιδείνωσης ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Αντίθετα, ο Γιόνας Βαλαντσίουνας (βουβωνική χώρα) του μοναδικού καναδικού συλλόγου του «μαγικού πλανήτη» θα δώσει το παρών, όπως και ο Πατ Πάτερσον (μύτη), ο οποίος υποστήριξε πως θα φορά μάσκα για τέσσερις ακόμα εβδομάδες.

Απώλεια Λόουσον στους Νάγκετς
Ο Τάι Λόουσον αποκλείστηκε από το σημερινό ματς (11/02, 02:00) των «σβόλων» με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse» και από το μεθαυριανό (13/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center» λόγω πρόσφατου τραυματισμού στα πλευρά, οπότε ο Ράντι Φόι θα αναλάβει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ και ο Κουίνσι Μίλερ τη θέση «2» της βασικής πεντάδας του Μπράιαν Σο. Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Αντρέ Μίλερ (άδεια), ενώ ο Φρανκ Βόγκελ θα στερηθεί των υπηρεσιών του νεοαποκτηθέντα Άντριου Μπάινουμ μέχρι τη διακοπή για το All Star Game, τουλάχιστον, καθώς ο 26χρονος σέντερ κρίνεται ανέτοιμος για αγωνιστική παρουσία. Από την πλευρά τους, οι Λος Άντζελες Κλίπερς υποδέχονται μεθαύριο (13/02, 05:30) τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Staples Center», αλλά από χθες επέστρεψαν στα παρκέ οι Κρις Πολ και Χέντο Τούρκογλου, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν ξεπέρασε μικροτραυματισμό εντός του αγώνα με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, οπότε το απουσιολόγιο του Ντοκ Ρίβερς είναι πλέον κενό.

«D-Will» και NBPA
Μεθαύριο (13/02, 02:30), οι Νετς υποδέχονται τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Barclays Center», αλλά στο χθεσινό ματς με τους Πέλικανς ο Ντερόν Ουίλιαμς φόρεσε προστατευτικό στο δεξί γόνατο, ενώ στο περιθώριο του αγώνα ο Μπρουκ Λόπεζ εξέφρασε αισιοδοξία σχολιάζοντας την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά την ίδια ώρα αναγνώρισε τις σχετικές δυσκολίες. Ο μεν υπολογίζεται από τον Τζέισον Κιντ για τη συνέχεια της regular season, αλλά δε έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Πέρα από τους Νετς, το NBPA (σ.σ. ένωση παικτών» δε φαίνεται έτοιμο να εκλέξει διάδοχο του Μπίλι Χάντερ στη διακοπή για το All Star Game, στην οποία έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ ο πρώην NBAer, Σάσα Πάβλοβιτς, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν. Τέλος, το RealGM έγραψε πως ο 23χρονος Τάινι Γκάλον απέρριψε σημαντική προσφορά κινέζικης ομάδας, ώστε να μείνει στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League και να διεκδικήσει θέση σε ρόστερ συλλόγου του NBA.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved