Σαν Αντόνιο Σπερς: Τατουάζ του… Μπόνερ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Τατουάζ του… Μπόνερ

Μαθητής λυκείου έκανε τατουάζ, στο οποίο εμφανίζεται ο Ματ Μπόνερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, αντί να επικεντρωθεί στους δημοφιλέστερους παίκτες της αγαπημένης ομάδας του.

Στο ρόστερ των Τεξανών είναι επίσης οι Τόνι Πάρκερ, Τιμ Ντάνκαν και Μανού Τζινόμπιλι, αλλά για το επίμαχο πρόσωπο και για πολλούς ακόμα ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση… λατρείας. Από την κεντρική φωτογραφία, λοιπόν, βλέπουμε τον Μπόνερ να αποσπά περίοπτη θέση στο μπράτσο του μαθητή. Πέρα από το εντυπωσιακό τατουάζ, οι Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς δοκιμάζονται αύριο (29/01, 03:00) στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς χωρίς τους τραυματισμένους Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος), Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και Ντάνι Γκριν (χέρι). Από το ντέρμπι θα απουσιάσει επίσης ο Ομέρ Ασίκ (γόνατο) των «ρουκετών», ο οποίος θα μείνει στην ομάδα του Χιούστον μέχρι το πέρας του συμβολαίου του, στη λήξη του 2014-15, όπως εκτίμησε πρόσφατα ο GM, Ντάριλ Μόρεϊ, μέσω γραπτού μηνύματος στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ο GM των Ρόκετς πρόσθεσε μέσω συνέντευξης πως έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ο οποίος έχει ζητήσει ανταλλαγή, ενώ το Yahoo! Sports ανέφερε πως το όνομα του Φραντσίσκο Γκαρσία έχει εμπλακεί επίσης σε σχετικές συζητήσεις του Μόρεϊ με αντίστοιχα στελέχη άλλων συλλόγων του «μαγικού» κόσμου! Όπως ο Ασίκ, ο Δομινικανός γκαρντ/φόργουορντ απουσίασε από τη σημερινή (27/01) προπόνηση του Κέβιν Μακ Χέιλ, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος έπειτα από τενοντίτιδα στο γόνατο, άρα δύσκολα θα επιστρέψει στη δράση από το ματς με τους Σπερς. Αντίθετα, ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) επανεντάχθηκε στις ομαδικές ασκήσεις των «ρουκετών», αλλά κρίθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα.

Τέλος, ο Μόρεϊ αναφέρθηκε και στον Ρόις Ουάιτ, ο οποίος επιλέχθηκε στη 16η θέση του ντραφτ του 2012, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι του NBA, αν και πήρε ευκαιρίες από τους Ρόκετς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ο εκκεντρικός φόργουορντ ίσως αποτελεί μία από τις χειρότερες επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου όλων των εποχών!

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σπερς:
Γκαρντ
Τόνι Πάρκερ
Μανού Τζινόμπιλι
Μάρκο Μπελινέλι
Κόρι Τζόζεφ
Ντάνι Γκριν
Νάντο Ντε Κολό
Πατ Μιλς
Όθιους Τζέφερς

Φόργουορντ
Καούχι Λέοναρντ
Ματ Μπόνερ
Μπορίς Ντιό
Τζεφ Ερς

Σέντερ
Τιάγκο Σπλίτερ
Τιμ Ντάνκαν
Άρον Μπέινς

Και το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Πάτρικ Μπέβερλι
Τζέρεμι Λιν
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κανάν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ
Ρόνι Μπρούερ
Ρόμπερτ Κόβινγκτον

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved