Νιου Γιορκ Νικς: Συνεχίζουν χωρίς «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Συνεχίζουν χωρίς «Μέλο»

Πέρασαν τα Χριστούγεννα, αλλά δεν άλλαξαν πολλά στους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Καρμέλο Άντονι σε ένα ακόμα ματς.

Σε πρώτο βαθμό, η New York Post εκτίμησε πως ο «Μέλο» θα παίξει στο χριστουγεννιάτικο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρά τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, αλλά ο 29χρονος φόργουορντ αποκλείστηκε. Ακολούθησε παραγκωνισμός από τη χθεσινή προπόνηση (26/12) του Μάικ Ουόντσον και εκτίμηση της New York Post εκτιμά περί αποκλεισμού από το αποψινό ματς (28/12, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Madison Square Garden», κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια. Εκτός θα μείνει και ο Ρέιμοντ Φέλτον (βουβωνική χώρα), ο οποίος επανεξετάστηκε, αλλά ο Μπένο Ούντριχ θα διατηρήσει ρόλο βασικού πλέι-μέικερ, ενώ ο Τουρ Μάρι θα κρατήσει αντίστοιχο ρόλο στη δεύτερη πεντάδα του Ουόντσον, τη στιγμή που ο Ιμάν Σουμπέρτ βοηθά στην οργάνωση των επιθέσεων, όπως αποδείχθηκε από το ματς με τις «βροντές», αν και αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Άλλωστε, στα πιτς είναι και ο Πάμπλο Πριτζιόνι (πόδι), ο οποίος άρχισε ελαφριές προπονήσεις και αναμένεται να γυρίσει σε περίπου μία εβδομάδα, ενώ ο Μέτα Ουόρλντ Πις θα επιστρέψει στη δράση, αν και στις 6 Ιανουαρίου θα χρειαστεί μικροεπέμβαση στο γόνατο. Ακόμα, ο Κένιον Μάρτιν (κοιλιακούς) επέστρεψε στη δράση από το παιχνίδι με τους Θάντερ, στο οποίο ο Τζέι Αρ Σμιθ κατέλαβε τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ αντί του Άντονι, ενώ με το πέρας της αναμέτρησης ο Ούντριχ δε δίστασε να ασκήσει κριτική σε βάρος του προπονητή του, ο οποίος φάνηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Σλοβένου διεθνή, αλλά για την ώρα δεν έχει άλλες επιλογές για τη θέση «1».

Στο μεταξύ, το ESPN αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως δεν έρχονται αλλαγές στο ρόστερ ή στο τεχνικό επιτελείο, αν και οι Νεοϋορκέζοι δείχνουν «ζεστοί» για απόκτηση του Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς ή του Κάιλ Λόουρι των Ράπτορς μέσω ανταλλαγής, ενώ η θέση του Ουόντσον είναι σε κίνδυνο από το ξεκίνημα του 2013-14. Από την άλλη, ο προπονητής των «πτερόσαυρων», Ντουέιν Κέισι, ομολόγησε πως σκοπεύει να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του Ντε Μαρ Ντε Ροζάν, ο οποίος έχει σχετικό μέσο όρο 38.5, ενώ ο Κάρλος Μοράις, ο οποίος έκανε προετοιμασία με τους Ράπτορς, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρεκρεατίβο Λιμπόλο της πατρίδας του, της Ανγκόλα.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον (Τραυματίας)
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι (Τραυματίας)
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι (Τραυματίας)
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Ράπτορς:
Γκαρντ
Κάιλ Λόουρι
Γκρέιβις Βάσκεθ
Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν
Τζον Σάλμονς
Λάντρι Φιλντς
Τέρενς Ρος
Ντουάιτ Μπάικς
Τζούλιαν Στόουν

Φόργουορντ
Πάτρικ Πάτερσον
Τάιλερ Χάνσμπροου
Στιβ Νόβακ
Όστιν Ντέι
Τσακ Χέιζ

Σέντερ
Γιόνας Βαλαντσίουνας
Αμίρ Τζόνσον

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved