Μιλγουόκι Μπακς: Παραμένει βασικός ο Αντετοκούμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Παραμένει βασικός ο Αντετοκούμπο

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Λάρι Ντρου, από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούμπο στη βασική πεντάδα.

Δεν το ξεκαθάρισε, αλλά άφησε να εννοηθεί πως ο Έλληνας rookie θα είναι βασικός και στον αυριανό αγώνα (21/12, 02:30) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena», αν και ο Καρόν Μπάτλερ (γόνατο) ταξίδεψε με την αποστολή στο Οχάιο και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από απουσία 25 ημερών, καθώς νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις. Άλλωστε, Μέσα του Μιλγουόκι αποκάλυψαν πως ο Ερσάν Ιλιασόβα αποκλείστηκε επ’ αόριστον λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, πρόβλημα που υφίσταται από το ξεκίνημα του 2013-14. Γίνεται αντιληπτό, δηλαδή, πως ο πολυδιάστατος Αντετοκούμπο μπορεί να διατηρήσει θέση στο αρχικό σχήμα, παρά τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μπάτλερ.

Τραυματίες είναι επίσης οι Γκάρι Νιλ (πόδι) και Ζάζα Πατσούλια (πόδι), οι οποίοι έμειναν στο Ουισκόνσιν, ώστε να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, τη στιγμή που ο Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) είναι στην Αργεντινή, όπου αναρρώνει ύστερα από εγχείρηση στο πόδι. Μάλιστα, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ δε θέλησε να αποκλείσει ενδεχόμενο επιστροφής στα παρκέ εντός της τρέχουσας regular season του NBA: «Θέλω να πατήσω παρκέ χωρίς να κουτσαίνω. Έχω δει τόσους γιατρούς, άλλοι λένε ότι θα χρειαστώ έξι μήνες, άλλοι κάνουν λόγο για τρεις. Εγώ απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα μπορώ να παίξω χωρίς να κινδυνεύω με υποτροπή». Από την πλευρά του, ο Λάρι Σάντερς (αντίχειρας) συνεχίζει τις προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο, αλλά ο Ντρου εκτίμησε πως σύντομα θα επανενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις των «ελαφιών».

Στους «Καβς» καταγράφηκαν δύο σημαντικοί αποκλεισμοί από τη σημερινή προπόνηση (19/12) του Μάικ Μπράουν. Συγκεκριμένα, ο Κάιρι Έρβινγκ περιθωριοποιήθηκε εξαιτίας ίωσης και ο Ντίον Ουέιτερς λόγω τενοντίτιδας στον δεξιό καρπό, οπότε η παρουσία αμφότερων στο αυριανό παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη. Σε περίπτωση απουσίας, οι Τζάρετ Τζακ και Μάθιου Ντελαβέντοβα πιθανότατα θα κληθούν να καλύψουν το κενό ή τα κενά.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Ο Τζέι Μέιο
Λουκ Ριντνάουρ
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Καρόν Μπάτλερ
Ερσάν Ιλιασόβα
Κάρλος Ντελφίνο
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Έκπε Ούντο
Κρις Μίντλετον

Σέντερ
Λάρι Σάντερς
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Και το τωρινό ρόστερ των Καβαλίερς:
Γκαρντ
Κάιρι Έρβινγκ
Ντίον Ουέιτερς
Τζάρετ Τζακ
Σι Τζέι Μάιλς
Μάθιου Ντελαβέντοβα
Κάρικ Φέλιξ

Φόργουορντ
Τριστάν Τόμπσον
Ερλ Κλαρκ
Αλόνζο Γκι
Άντονι Μπένετ
Σεργκέι Καράσεφ

Σέντερ
Άντριου Μπάινουμ
Άντερσον Βαρεχάο
Τάιλερ Ζέλερ
Χένρι Σιμς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved