Ντένβερ Νάγκετς: Έξω ο Μακ Γκι

Ντένβερ Νάγκετς: Έξω ο Μακ Γκι

Για ακαθόριστο χρονικό διάστημα αποκλείστηκε ο Τζαβέιλ Μακ Γκι με αφορμή τραυματισμό στο αριστερό πόδι, κάτι που προκαλεί αλλαγές στα πλάνα των Ντένβερ Νάγκετς.

Το πρόβλημα του ιδιόρρυθμου σέντερ γνωστοποιήθηκε χθες (10/11), ενώ ο ίδιος ο Μακ Γκι δήλωσε σήμερα πως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι από το τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν. Ξεκαθαρίστηκε, λοιπόν, πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής, καθώς εκκρεμούν σχετικά ιατρικά τεστ. Μοιραία, ο Μπράιαν Σο θα κληθεί να καλύψει το κενό προωθώντας τον Τζέι Τζέι Χίκσον στον ρόλο του βασικού σέντερ, ενώ ο χρόνος συμμετοχής των Τιμοφέι Μοζγκόφ, Άντονι Ράντολφ και Κένεθ Φαρίντ αναμένεται να αυξηθεί μαζί με προσαρμογή της θέσης, στην οποία θα αγωνίζονται για σημαντικό κομμάτι των επερχόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από το σημερινό (12/11, 04:00) με τους ουραγούς του NBA, Γιούτα Τζαζ, στο «EnergySolutions Arena»,

Αντίθετα, ο Ουίλσον Τσάντλερ εντάχθηκε από χθες στις προπονήσεις του Σο και αρχικά εκτιμήθηκε πως απόψε θα κάνει ντεμπούτο εντός του 2013-14, αφού ξεπέρασε τραυματισμό στο πόδι. Μάλιστα, ο 47χρονος κόουτς ξεκαθάρισε πως ο Τσάντλερ θα ξεκινήσει τη χρονιά ως αναπληρωματικός, πριν προστεθεί στο αρχικό σχήμα, καθώς πρόκειται να καλύψει το κενό του Ντανίλο Γκαλινάρι, όσο ο Ιταλός φόργουορντ είναι στα πιτς, αλλά λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς αποκλείστηκε…

Ακόμα, ο Σο εξέφρασε παράπονα για την προσπάθεια των αναπληρωματικών στα πρώτα παιχνίδια της νέας regular season, οπότε ο 26χρονος σμολ φόργουορντ ίσως προσφέρει «ανάσα» στη δεύτερη πεντάδα των Νάγκετς, όταν είναι διαθέσιμος. Από την πλευρά του, ο Τάι Λόουσον ανέλαβε την ευθύνη της πρόσφατης ήττας από τους Φίνιξ Σανς, η οποία προκάλεσε τη νέα αντίδραση του Σο. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να διαχειριστεί καλύτερο τον χρόνο, όταν οι «σβόλοι» πήραν διψήφια διαφορά.

Στα των «μορμόνων», ο Άντρις Μπιέντρινς αφαίρεσε προστατευτική μπότα, αλλά δεν φαίνεται πως είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση. Επίσης, ο Τζέρεμι Έβανς υπολογίζεται από μέρα σε μέρα από το ξεκίνημα του 2013-14, αλλά είναι ακόμα στα πιτς εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο, ενώ ο Μπράντον Ρας έχει αποκλειστεί από τα δύο τελευταία ματς, αν και γύρισε πρόσφατα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, καθώς δεν είναι ακόμα στο 100%.

Στον κατάλογο ανενεργών παικτών βρίσκεται και ο Τρέι Μπερκ, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε πως ο νεαρός «άσος» απέσπασε ιατρική έγκριση για έναρξη ατομικών ασκήσεων με μπάλα εντός παρκέ, κάτι που αποτελεί μεν πρόοδο, αλλά όχι ιδιαίτερα σημαντική. Τέλος, ο Τάιρον Κορμπίν αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς εναντίον των Νάγκετς με τον Τζον Λούκας ΙΙΙ στο αρχικό σχήμα, αφού ο Τζαμάλ Τίνσλεϊ δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσης του βασικού πλέι-μέικερ, παρά τις συνεχόμενες σχετικές ευκαιρίες.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νάγκετς:
Γκαρντ
Τάι Λόουσον
Ράντι Φόι
Νέιτ Ρόμπινσον
Εβάν Φουρνιέ
Αντρέ Μίλερ

Φόργουορντ
Κένεθ Φαρίντ
Ντανίλο Γκαλινάρι (Τραυματίας)
Τζέι Τζέι Χίκσον
Ουίλσον Τσάντλερ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Χάμιλτον
Κουίνσι Μίλερ
Ντάρελ Άρθουρ

Σέντερ
Τζαβέιλ Μακ Γκι (Τραυματίας)
Τιμοφέι Μοζγκόφ
Άντονι Ράντολφ

Και το τωρινό ρόστερ των Τζαζ:
Γκαρντ
Τρέι Μπερκ (Τραυματίας)
Αλέκ Μπαρκς
Τζον Λούκας ΙΙΙ
Μπράντον Ρας
Ίαν Κλαρκ
Τζαμάλ Τίνσλεϊ

Φόργουορντ
Γκόρντον Χέιγουορντ
Ντέρικ Φέιβορς
Μάρβιν Ουίλιαμς
Τζέρεμι Έβανς (Τραυματίας)
Ρίτσαρντ Τζέφερσον
Μάικ Χάρις

Σέντερ
Ενές Καντέρ
Ρούντι Γκομπέρτ
Άντρις Μπιέντρινς (Τραυματίας)



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved