Νιου Γιορκ Νικς: Απόλυτη εμπιστοσύνη σε Μπαρνιάνι, αλλά…

Νιου Γιορκ Νικς: Απόλυτη εμπιστοσύνη σε Μπαρνιάνι, αλλά…

Πολλαπλασιάζονται τα σενάρια περί απόλυσης του Μάικ Ουόντσον, αν και η σεζόν μόλις ξεκίνησε για τους Νιου Γιορκ Νικς και τις υπόλοιπες ομάδες του NBA.

Σύμφωνα με Μέσα της Νέας Υόρκης, η υπομονή του απαιτητικού ιδιοκτήτη, Τζέιμς Ντόλαν, εξαντλείται, καθώς είναι γνωστό πως θέλει πρωτάθλημα, οπότε δεν τον καλύπτει η τωρινή εικόνα του συλλόγου της Νέας Υόρκης, ενώ άλλα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο 55χρονος κόουτς θεωρεί πως δεν μπορεί να διαχειριστεί με αποτελεσματικότερο τρόπο το ρόστερ, η διαμόρφωση του οποίου καθορίστηκε σε σημαντικό βαθμό από τον Ντόλαν, που ήθελε να μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με τους περσινούς… υπερήλικους Νικς. Όπως και να έχει, ο τραυματισμός του Τάισον Τσάντλερ φανέρωσε τη «γύμνια» του δυναμικού.

Αρχικά εκτιμήθηκε πως ο Μέτα Ουόρλντ Πις θα εισέλθει στη βασική πεντάδα, αλλά πλέον φαίνεται ότι ο Πάμπλο Πριτζιόνι θα ξεκινήσει το αυριανό ματς (09/11, 02:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Time Warner Cable Arena», ώστε ο Ιμάν Σουμπέρτ να μεταφερθεί στη θέση «3» και ο Καρμέλο Άντονι στη θέση «4». Δεδομένη είναι η παρουσία του Ρέιμοντ Φέλτον ως βασικός πλέι-μέικερ, ενώ ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα αναλάβει τα καθήκοντα του βασικού σέντερ και θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε ο Ουόντσον.

Μέσα σε όλα θα αναβαθμιστεί ο ρόλος των Αμάρε Στουντεμάιρ και Κόουλ Όλντριχ, όπως πρόσθεσε ο προπονητής των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου», ο οποίος ενδέχεται να αναπροσαρμόσει άμεσα τα πλάνα του, αφού στο ματς με τις «αγριόγατες» ο Τζέι Αρ Σμιθ θα εκτίσει την πέμπτη αγωνιστική της τιμωρίας πέντε αγωνιστικών, που «κουβαλά» από το ξεκίνημα της σεζόν. Από την πλευρά του, ο Τσάντλερ υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος σε τέσσερις εβδομάδες, αλλά η αρχική ιατρική εκτίμηση προέβλεψε αποχή τεσσάρων με έξι εβδομάδων, οπότε οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, ο Αλ Τζέφερσον ελπίζει πως θα τεθεί στη διάθεση του Στιβ Κλίφορντ για τον αυριανό αγώνα, αν και έχει χάσει τέσσερα συνεχόμενα ματς εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο. Αντίθετα, ο Μπρένταν Χέιγουντ θα μείνει στα πιτς για αρκετούς ακόμα μήνες, κάτι που δημιουργεί εξαρχής πρόβλημα στη θέση του σέντερ και για τους Μπόμπκατς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Μπόμπκατς:
Γκαρντ
Κέμπα Ουόλκερ
Τζέραλντ Χέντερσον
Ρέιμον Σέσιονς
Τζανίρο Πάργκο
Μπεν Γκόρντον

Φόργουορντ
Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ
Τζεφ Τέιλορ
Τζος Μακ Ρόμπερτς
Άντονι Τόλιβερ
Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Τζεφ Άντριεν
Τζέιμς Σάουδερλαντ

Σέντερ
Αλ Τζέφερσον
Κόντι Ζέλερ
Μπρένταν Χέιγουντ



Παναθηναϊκός για Φατίχ Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
Παναθηναϊκός για Φατίχ Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved