Μιλγουόκι Μπακς: Αποσύρεται ο Ρεντ

Μιλγουόκι Μπακς: Αποσύρεται ο Ρεντ

Στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς θα ανακοινώσει την απόσυρσή του ο Μάικλ Ρεντ.

Ήταν, άλλωστε, στο ρόστερ των «ελαφιών» από το 2000 μέχρι το 2011, ενώ το 2004 έγινε και All Star και το 2008 κατέκτησε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με τις Η.Π.Α.. Ο 34χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε, όπως αποδεικνύεται, την καριέρα του με τους Φίνιξ Σανς το 2011-12, αλλά τα τελευταία ενεργά χρόνια του στιγματίστηκαν από τραυματισμούς, που τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει από το μπάσκετ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (05/11) οι Μπακς. Εκτιμάται, μάλιστα, πως φέτος απέρριψε προσφορά ακαθόριστης ομάδας του NBA, η οποία του πρότεινε συνεργασία με μη-εγγυημένο συμβόλαιο.

Υπάρχουν, πάντως, και πολλαπλά προβλήματα τραυματισμού στο «στρατόπεδο» των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν ενόψει του αυριανού ματς (07/11, 03:00), που θα γίνει στο «BMO Harris Bradley Center». Δεδομένα εκτός είναι ο Κάρλος Ντελφίνο, ενώ οι Ερσάν Ιλιασόβα προπονήθηκε σήμερα με περιορισμούς λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και ο Μπράντον Νάιτ έμεινε εκτός εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι, οπότε η συμμετοχή αμφότερων κρίνεται αμφίβολη. Ακόμα, ο Λουκ Ριντνάουρ παραμένει στο περιθώριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, άρα διατηρεί ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής στον αυριανό αγώνα.

Αβέβαιη είναι και η παρουσία του Έκπε Ούντο, που κατέγραψε δεύτερη ολοκληρωμένη συμμετοχή στις ομαδικές ασκήσεις του Λάρι Ντρου ύστερα από τραυματισμό στο γόνατο. Από την πλευρά του, ο Λάρι Σάντερς έδωσε το παρών στη χθεσινή γέννηση του παιδιού του, αλλά ελπίζει πως θα παίξει με τους Καβαλίερς, αν και σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης με αφορμή πρήξιμο στον δεξιό αντίχειρα! Σε κάθε περίπτωση, γίνεται αντιληπτό πως θα προκύψει νέα ευκαιρία για χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς παίκτες των «ελαφιών», ανάμεσα στους οποίους είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Από την άλλη, ο σύλλογος του Οχάιο στερείται αποκλειστικά των υπηρεσιών του Κάρικ Φέλιξ. Άλλωστε, ο Άντριου Μπάινουμ έχει εισαχθεί, έστω και σταδιακά, στο rotation του Μάικ Μπράουν, άρα εξασφαλίζει χρόνο συμμετοχής, κάτι που λογικά θα συμβεί και αύριο. Ο 26χρονος σέντερ παραδέχθηκε πως ψάχνει ακόμα την «εκρηκτικότητα» του, κάτι που δικαιολογείται από την πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμών στο γόνατο, ενώ πρόσθεσε πως κατά περιοδικά διαστήματα νιώθει ενοχλήσεις στα γόνατα, δήλωση που δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των «Καβς».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Ο Τζέι Μέιο
Λουκ Ριντνάουρ
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Καρόν Μπάτλερ
Ερσάν Ιλιασόβα
Κάρλος Ντελφίνο
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Έκπε Ούντο
Κρις Μίντλετον

Σέντερ
Λάρι Σάντερς
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Και το τωρινό ρόστερ των Καβαλίερς:
Γκαρντ
Κάιρι Έρβινγκ
Ντίον Ουέιτερς
Τζάρετ Τζακ
Σι Τζέι Μάιλς
Μάθιου Ντελαβέντοβα
Κάρικ Φέλιξ

Φόργουορντ
Σεργκέι Καράσεφ
Άντονι Μπένετ
Τριστάν Τόμπσον
Ερλ Κλαρκ
Αλόνζο Γκι

Σέντερ
Άντριου Μπάινουμ
Άντερσον Βαρεχάο
Τάιλερ Ζέλερ
Χένρι Σιμς



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved