Ντιτρόιτ Πίστονς: «Προβληματικό» ξεκίνημα

Ντιτρόιτ Πίστονς: «Προβληματικό» ξεκίνημα

Ο Μπράντον Τζένινγκς δεν θα προλάβει το παρθενικό επίσημο ματς των Ντιτρόιτ Πίστονς για το 2013-14, ενώ ο Ρόντνι Στάκι παραμένει αμφίβολος.

Μεθαύριο (31/10, 01:30), τα «πιστόνια» θα υποδεχτούν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Palace», ώστε να ξεκινήσουν σεζόν, η οποία συνοδεύεται με «πίεση» για θετικά αποτελέσματα. Εντούτοις, ο νέος κόουτς, Μο Τσικς, ενδέχεται να στερηθεί σημαντικών «εργαλείων» στο ξεκίνημα της κρίσιμης χρονιάς. Μάλιστα γνωρίζει ήδη πως ο Τζένινγκς θα χάσει τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της νέας regular season του NBA.

Από την πλευρά του, ο Στάκι επανεντάχθηκε στις καθημερινές προπονήσεις μετά από τραυματισμό στον αντίχειρα, αλλά όχι κατά 100%. Υποστήριξε πως θα παίξει, όταν μπορέσει να διαχειριστεί τον πόνο, οπότε το πιθανότερο είναι πως θα χάσει μερικά ματς, όπως ο προαναφερόμενος συμπαίκτης του. Τέλος, ο Λουίτζι Ντατόμε ανέβασε ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο και ελπίζει πως θα προλάβει την πρεμιέρα, αν και περιθωριοποιήθηκε από σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία των Πίστονς εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Πίστονς:
Γκαρντ
Μπράντον Τζένινγκς
Ρόντνι Στάκι
Τσόνσι Μπίλαπς
Ουίλ Μπάινουμ
Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ
Πέιτον Σίβα

Φόργουορντ
Τζος Σμιθ
Λουίτζι Ντατόμε
Κάιλ Σίνγκλερ
Γιόνας Γιερέμπκο
Τσάρλι Βιγιανουέβα
Τόνι Μίτσελ

Σέντερ
Γκρεγκ Μονρό
Αντρέ Ντράμοντ
Τζος Χάρελσον



ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συνεχίζει να γράφει ιστορία
ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συνεχίζει να γράφει ιστορία
Γιουβέντους: Διακαής πόθος ο Άλισον για το τέρμα - Εναλλακτική ο Ντε Χέα
Γιουβέντους: Διακαής πόθος ο Άλισον για το τέρμα - Εναλλακτική ο Ντε Χέα
Παρί ΣΖ: «Μίδας» με συμβόλαιο έως το 2030 ο Λουίς Ενρίκε
Παρί ΣΖ: «Μίδας» με συμβόλαιο έως το 2030 ο Λουίς Ενρίκε
Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved