Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: «Δέσιμο» του Λίλαρντ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: «Δέσιμο» του Λίλαρντ

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επέκτειναν κατά ένα χρόνο το συμβόλαιο των Ντάμιαν Λίλαρντ, Μέγερς Λέοναρντ και Τόμας Ρόμπινσον.

Καμία περίπτωση δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς οι εκπρόσωποι του Όρεγκον διατηρούσαν δικαίωμα μονομερής επέκτασης των επίμαχων rookie συμβολαίων. Ειδικότερα, ο Λίλαρντ αναδείχθηκε κορυφαίος rookie του 2012-13, οπότε φυσιολογικά επεκτάθηκε το συμβόλαιό του αντί 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα με τα 4.2 εκατομμύρια του 2015-16 και τα 5.7 του 2016-17.

Από την πλευρά του, ο Λέοναρντ «εξασφάλισε» το τρίτο έτος του παρθενικού επαγγελματικού συμφωνητικού του, αν και ο Τέρι Στοτς του έχει ζητήσει να βελτιωθεί στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Μάλιστα, ο 21χρονος σέντερ θα είναι αναπληρωματικός του Ρόμπιν Λόπεζ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Ρόμπινσον θα είναι πίσω από τον Λα Μάρκους Όλντριτζ.

Στο μεταξύ, το Yahoo! Sports εκτίμησε πως ο αρχηγός των Μπλέιζερς θα παραμείνει στο Πόρτλαντ για πολλά ακόμα χρόνια μετά από καλοκαίρι γεμάτο φημολογίες για ανταλλαγή του 2-φορές All Star. Ακόμα, ο rookie, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, ομολόγησε πως δεν πραγματοποίησε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στο φετινό Summer League, αλλά έχει υποβιβαστεί ήδη στα πλάνα του Στοτς. Τέλος αναφέρουμε πως ο σύλλογος του Όρεγκον θα ξεκινήσει τα φετινά φιλικά προετοιμασίας με ματς (08/10, 05:00) εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ
Έι Τζέι Σίνγκλερ
Ρίτσαρντ Χόουελ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ



ΑΕΚ: Ο Μόρο ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος – Το μήνυμα του Πινέδα στον κόσμο
ΑΕΚ: Ο Μόρο ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος – Το μήνυμα του Πινέδα στον κόσμο
Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
Μεταγραφές: Επίσημο! Στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι - Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης
Μεταγραφές: Επίσημο! Στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι - Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved