Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Έκλεισαν» Κούζμιτς

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Έκλεισαν» Κούζμιτς

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ογκνιέν Κούζμιτς στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, η οποία θεωρήθηκε δεδομένη από τις αρχές του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος Βόσνιος σέντερ επιλέχθηκε στη 52η θέση του περσινού ντραφτ, αλλά παρέμεινε στο ισπανικό πρωτάθλημα ενισχύοντας την Μπανταλόνα. Εδώ και καιρό, όμως, προπονείται στις εγκαταστάσεις των «πολεμιστών» και μέσω της προετοιμασίας του Μαρκ Τζάκσον θα διεκδικήσει μόνιμη θέση στο βασικό ρόστερ, αλλά έχει αρκετό ανταγωνισμό.

Καταρχάς υπάρχουν οι Άντριου Μπόγκουτ και Ζερμέιν Ο’ Νιλ, όπως και ο τραυματισμένος Φέστους Εζέλι, οι οποίοι διατηρούν εγγυημένο συμβόλαιο. Εγγυημένο συμβόλαιο, όμως, υπέγραψε και ο Κούζμιτς, το οποίο είναι διετές, καθώς λύθηκε εκείνο με την ισπανική Μάλαγα και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Παράλληλα, όμως, αποκτήθηκε ο νεαρός σέντερ και undrafted free agent, Ντεγουέιν Ντέντμον, όπως και ο 26χρονος φόργουορντ, Τζο Αλεξάντερ, μέσω συμβολαίου, το οποίο δεν περιέχει εγγυήσεις. Προηγήθηκε απόκτηση του Σεθ Κάρι και του Κάμερον Τζόουνς με αντίστοιχο τρόπο, οπότε αναμένεται αυξημένος ανταγωνισμός στην προετοιμασία.

Οι παραπάνω θα διεκδικήσουν θέση στο δυναμικό, αλλά δεδομένη είναι η παρουσία του Στέφεν Κάρι, ο οποίος συνεχίζει εντατικές προπονήσεις, όπως πιστοποίησε ο Τζάκσον, καθώς δεν αντιμετωπίζει πια τραυματισμό, οπότε δεν πρέπει να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Τέλος, ο 25χρονος πλέι-μέικερ άφησε τη Nike, ώστε να γίνει πρώτο «όνομα» στην Under Armour, με την οποία συνεργάζονται, μεταξύ άλλων, οι Μπράντον Τζένινγκς και Ντε Αντρέ Τζόρνταν.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ουόριορς:
Γκαρντ
Στέφεν Κάρι
Αντρέ Ιγκουοντάλα
Νεμάνια Νέντοβιτς
Τόνεϊ Ντάγκλας
Κεντ Μπέιζμορ
Σεθ Κάρι
Κάμερον Τζόουνς

Φόργουορντ
Κλέι Τόμπσον
Ντέιβιντ Λι
Χάρισον Μπαρνς
Μαρίς Σπέιτς
Ντρέιμοντ Γκριν
Τζο Αλεξάντερ

Σέντερ
Άντριου Μπόγκουτ
Ζερμέιν Ο’ Νιλ
Φέστους Εζέλι
Ογκνιέν Κούζμιτς
Ντεγουέιν Ντέντμον



Βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ: Η EHF την τιμώρησε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ: Η EHF την τιμώρησε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Βίρτους Μπολόνια: Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Ακίλε Πολονάρα - Οι ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Βίρτους Μπολόνια: Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Ακίλε Πολονάρα - Οι ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved