Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «63άρι» Ντουράντ στο… Σιάτλ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «63άρι» Ντουράντ στο… Σιάτλ

Ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήρε μέρος σε ερασιτεχνικό αγώνα του Σιάτλ και πέτυχε 63 πόντους σε 51 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

Το ματς διοργανώθηκε από τον Τζαμάλ Κρόφορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς και συνδυάστηκε με την επιστροφή του Ντουράντ στο Σιάτλ. Ο 24χρονος φόργουορντ δεν έχει ταξιδέψει στην πόλη της Ουάσινγκτον μετά τη rookie χρονιά του με τη φανέλα των Σιάτλ Σουπερσόνικς, αλλά αποδείχθηκε πως παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους φιλάθλους του Σιάτλ.

«Μου λείπετε. Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και ανυπομονώ να επιστρέψω» ισχυρίστηκε φορώντας φανέλα των Σουπερσόνικς ενώπιον 3,000 θεατών, ενώ ο Κρόφορντ συμπλήρωσε σχετικά: «Μου ζήτησε να αγωνιστεί μπροστά σας. Λατρεύει το Σιάτλ». Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Σπένσερ Χάους σημείωσε 58 πόντους με 19/30 σουτ και μάζεψε 17 ριμπάουντ στο επίμαχο ματς.

Σε συνέντευξη, ο Ντουράντ ασχολήθηκε με τη μεταγραφική πολιτική των Θάντερ: «Λόγω οικονομικών θεμάτων, δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα. Έχουμε εμένα, τον Ράσελ (σ.σ. Ουέστμπρουκ), τον Πέρκινς (σ.σ. Πέρκινς) και τον Σερζ (σ.σ. Ιμπάκα). Όλοι έχουμε σημαντικό συμβόλαιο, οπότε δεν μπορούσαμε να κυνηγήσουμε ακριβούς free agents. Κατανοώ το επιχειρηματικό κομμάτι, αλλά παραμένουμε καλή ομάδα».

Επιβεβαίωσε επίσης πως μίλησε με τους Μάικ Μίλερ και Ντορέλ Ράιτ, πριν εκείνοι συμφωνήσουμε με άλλες ομάδες: «Έστειλα μήνυμα σε αμφότερους, αλλά δεν τους κρατάω κακία». Εν τέλει, πάντως, οι Θάντερ επανέκτησαν τον Ντέρικ Φίσερ και «υπέγραψαν» τον Ράιαν Γκόμες.

Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Πέρκινς αποκάλυψε πως έχει δουλέψει στο σουτ και στην εκρηκτικότητά του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason. «Εργάζομαι σκληρά. Είμαι στο γυμναστήριο και κάνω περίπου 300 σουτ κάθε βράδυ. Απλά προσπαθώ να προετοιμαστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σέντερ, που παρέμεινε στο ρόστερ των εκπρόσωπων της Οκλαχόμα Σίτι, παρά τις φημολογίες για το αντίθετο.

Τέλος ξεκαθαρίστηκε πως ο Άλεξ Άμπρινες θα συνεχίσει για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά στην Μπαρτσελόνα, αν και οι Θάντερ τον επέλεξαν στη 32η θέση του φετινού ντραφτ. Ο 20άχρονος Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος για NBA από τους ανθρώπους του συλλόγου της Οκλαχόμα.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved