Νιου Γιορκ Νικς: «Έκλεισαν» Τζέι Αρ Σμιθ

Νιου Γιορκ Νικς: «Έκλεισαν» Τζέι Αρ Σμιθ

Εντός των επόμενων ωρών, ο Τζέι Αρ Σμιθ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο 24 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα τον κρατήσει στους Νιου Γιορκ Νικς.

Διέρρευσε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και πως απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, ώστε να «κλείσει» το νέο συμβόλαιο. Σίγουρα οι απολαβές είναι σημαντικές, αλλά ο κορυφαίος «έκτος παίκτης» του 2012-13 είχε ξεκαθαρίσει πολλάκις πως σκοπεύει να συνεχίσει στους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου», παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων του NBA για την απόκτησή του. Παράλληλα, η New York Daily News εκτίμησε πως ο Πάμπλο Πριτζιόνι περιμένει συμφωνία με τους Νικς από μέρα σε μέρα.

Ο Αργεντινός διεθνής, που είναι restricted free agent, φαίνεται έτοιμος να αποδεχθεί διετές συμβόλαιο με τις μίνιμουμ αποδοχές, ώστε να παραμένει στους Νεοϋορκέζους. Ακόμα, ο Κένιον Μάρτιν, που έμεινε επίσης χωρίς συμβόλαιο, αναμένεται να εξετάσει πρόταση των Νικς, Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Λος Άντζελες Λέικερς και Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Έλτον Μπραντ δεν βιάζεται να αποδεχθεί πρόταση των Νεοϋορκέζων ή κάποιου άλλου συλλόγου, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Ντέιβιντ Φαλκ, αλλά η παραμονή του Σμιθ μειώνει αρκετά τις πιθανότητες για μεταγραφή του 34χρονου φόργουορντ/σέντερ στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Από την πλευρά του, ο Κρις Κόπλαντ, που είναι restricted free agent, έχει «συνδεθεί» με τους Λέικερς, Μπόστον Σέλτικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μιλγουόκι Μπακς και Ντάλας Μάβερικς, ενώ Μέσα του Σολτ Λέικ Σίτι γράφουν πως υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για μεταγραφή ανάμεσα στον 29χρονο φόργουορντ και τους Γιούτα Τζαζ. Την υπόθεση παρακολουθούν και οι Ιντιάνα Πέισερς, αλλά το RealGM έγραψε πως οι Νικς παραμένουν προτεραιότητα του Κόπλαντ.

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις απέκτησαν τον Ντόναλντ Σλόαν ο οποίος προέρχεται από παρουσία στο κινέζικο πρωτάθλημα, αλλά θα είναι πίσω από τους Τζορτζ Χιλ και Σι Τζέι Ουότσον στην ιεραρχία των πλέι-μέικερ. Επίσης, η ομάδα της Ιντιάνα «δέσμευσε» με συμβόλαιο τον Σόλομον Χιλ, 23η επιλογή του φετινού ντραφτ, ενώ ο Λάρι Μπερντ επέστρεψε και επίσημα στον σύλλογο αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου.

Μέσα σε όλα, οι Ατλάντα Χοκς συμφώνησαν με τον Κάιλ Κόρβερ, που θα επιστρέψει στον σύλλογο της Τζόρτζια έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο 24 εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι δικαιολογήθηκε προγενέστερη απομάκρυνση των Νετς από την «κούρσα» διεκδίκησής του, οι οποίοι φαίνεται πως δεν «κυνηγούν» ούτε τον Μάρκο Μπελινέλι, που είναι unrestricted free agent και απασχολεί τους Πέισερς. Τέλος, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο νέος προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ESPN έγραψε πως ο πρώτος βοηθός του Τζέισον Κιντ στους Νετς, Λόρενς Φρανκ, υπέγραψε τετραετές συμφωνητικό με αποδοχές ανώτερες του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.



Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved