Λος Άντζελες Κλίπερς: Διορθωτικός Ντοκ Ρίβερς…

Λος Άντζελες Κλίπερς: Διορθωτικός Ντοκ Ρίβερς…

Ο Ντοκ Ρίβερς παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οπότε είχε την ευκαιρία να… διορθώσει τον GM των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ.

Προφανώς επισημοποιήθηκε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» από τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Μεταξύ άλλων, ο Ρίβερς ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να κρατήσει τον Κρις Πολ στους Κλίπερς και πως στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο διάδοχος του Βίνι Ντελ Νέγκρο πρόσθεσε πως ουδέποτε αποφάσισε να συνεχίσει τη νέα χρονιά στους «C’s», όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο Έιντζ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν αποχώρησε από τους Σέλτικς εξαιτίας φημολογούμενης ρήξης στη σχέση του με τον Ραζόν Ρόντο.

Μάλιστα, το ESPN αποκάλυψε πως στο τεχνικό επιτελείο του νέου κόουτς θα προστεθεί ο Άλβιν Τζέντρι, που εξετάστηκε από αρκετές ομάδες για τη θέση του πρώτου προπονητή, ενώ «πολιορκήθηκε» επί μήνες από τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, ώστε να ενταχθεί στην αντίστοιχη ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς! Γενικότερα, πάντως, ο Ρίβερς αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της νέας ομάδας του, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα συμπληρώσει το τεχνικό τιμ του.

Ακόμα, το Yahoo! Sports έγραψε πως οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συζητούν με τους Κλίπερς για ανταλλαγή, η οποία περιέχει τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, αλλά οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θέλουν να αποκτήσουν σέντερ κατά τη διάρκεια της offseason και εκείνοι του Λος Άντζελες έχουν αποδείξει ήδη πως δεν θα διστάσουν να δώσουν τον 24χρονο Αμερικανό, αν καλυφθούν από σχετική πρόταση. Για την ώρα, πάντως, οι Κλίπερς διατηρούν την 25η θέση του αυριανού ντραφτ (27/06).

Στο μεταξύ, το ESPN εκτίμησε πως οι Κλίπερς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ορλάντο Μάτζικ αναφορικά με ανταλλαγή των Έρικ Μπλέντσο και Καρόν Μπάτλερ έναντι του Άαρον Αφλάλο, Άντριου Νίκολσον και επιλογής ντραφτ πρώτου γύρου, αλλά ο GM των εκπρόσωπων της Φλόριντα, Ρομπ Χένιγκαν, υποστήριξε πως δεν έχει μιλήσει με στελέχη της ομάδας του Λος Άντζελες εδώ και τρεις εβδομάδες, τοποθέτηση που δεν είναι απαραίτητα αληθινή, αλλά σίγουρα μειώνει τις πιθανότητες υλοποίησης της ανταλλαγής. Πάντως, οι Μάτζικ ίσως επιδιώξουν παραχώρηση του Άαρον Αφλάλο, ώστε να προσφέρουν θέση βασικού στον Βίκτορ Ολαντίπο ή τον Μπεν Μακ Λέμορ, τους οποίους εξετάζουν ενόψει της δεύτερης επιλογής στο αυριανό ντραφτ.

Αρκεί, βέβαια, να κρατήσουν την προνομιακή επιλογή, αφού το Yahoo! Sports ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος του Ορλάντο θα μελετήσει όλες τις προσφορές για ανταλλαγή της δεύτερης θέσης, μέχρι την αυριανή διαδικασία εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ, η οποία θα διεξαχθεί στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση επιλογής του πρώην φόργουορντ/σέντερ του Κεντάκι, Νέρλενς Νόελ, αν ο τελευταίος δεν πάρει την πρώτη θέση. Τέλος αναφέρουμε πως έχει εξεταστεί και ο Άντονι Μπένετ, που επίσης επιτρέπει παραμονή του Αφλάλο στο δυναμικό.



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved