Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ραντεβού… ανανέωσης με Πέκοβιτς

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ραντεβού… ανανέωσης με Πέκοβιτς

Το μέλλον του Αντρέι Κιριλένκο στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς είναι πλέον αμφίβολο, αλλά ο Φλιπ Σόντερς φιλοδοξεί να «δέσει» τον Νίκολα Πέκοβιτς.

Την 1η Ιουλίου, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού θα γίνει restricted free agent, αλλά ο GM των «λύκων» δεν έχει κρύψει πως θέλει να διατηρήσει τον Πέκοβιτς στο ρόστερ. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο θα συναντηθεί με τον 27χρονο Μαυροβούνιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν έχει αποκαλύψει τις οικονομικές διαστάσεις του συμβολαίου, που θα προτείνει στον Πέκοβιτς, όταν αποκτήσει σχετικό δικαίωμα.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Λοβ επιβεβαίωσε πως λύθηκαν τα προβλήματά του με τη διοίκηση των Τίμπεργουλφς και πρόσθεσε πως είναι πλέον 100% υγιής. Μάλιστα, ο αρχηγός των εκπρόσωπων της Μινεάπολις άφησε να εννοηθεί με χιουμοριστική διάθεση πως οι μειωμένες αποδοχές στο συμβόλαιό του, που δημιούργησαν την αρχική ρήξη, θα διευκολύνουν την παραμονή του Πέκοβιτς! Επίσης ισχυρίστηκε πως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον, επειδή πιστεύει απόλυτα στις ικανότητες του Ρικ Έιντελμαν και στο πλάνο του Σόντερς, ο οποίος θα γίνει πρόεδρος και θα ορίσει GM κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason.

Σε πρώτο βαθμό, πάντως, ο άλλοτε κόουτς των εκπρόσωπων της Μινεάπολις θα κληθεί να επιληφθεί των μεταγραφικών θεμάτων του καλοκαιριού. Πέρα από τον Πέκοβιτς, ο Σόντερς επιβεβαίωσε σχετικές ενδείξεις δηλώνοντας πως ο Βίκτορ Ολαντίπο είναι μπροστά από τον Μπεν Μακ Λέμορ στην κατάταξη των υποψήφιων rookies ενόψει του ντραφτ της 27ης Ιουνίου. Θυμίζουμε πως πιθανότατα θα απαιτηθεί ανταλλαγή βελτίωσης θέσης στη διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NBA, ώστε να εξασφαλιστεί ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Ιντιάνα. Πάντως, ο Ολαντίπο δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα από τους «λύκους», επειδή ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του θεωρούν πως οι Τίμπεργουλφς δεν πρόκειται να ανέβουν στο ντραφτ και ίσως έχουν δίκιο.

Παράλληλα δημιουργήθηκε «θέμα» με τον Κιριλένκο μέσω δηλώσεων ατζέντη του στη Ρωσία, αλλά ο σύλλογος της Μινεσότα εκτιμά πως ο «AK47» θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του. Επίσης, Μέσα της Μινεάπολις θεωρούν πως οι Τίμπεργουλφς θα διατηρήσουν δύο εκ των Ντάντε Κάνινγχαμ, Μικαέλ Ζελαμπάλ και Γκρεγκ Στιέμσμα, για τους οποίους οι «λύκοι» έχουν δικαίωμα μονομερής ανανέωσης συμβολαίου για ένα ακόμα χρόνο.

Στα της ενίσχυσης του ρόστερ, ο Ο Τζέι Μέιο των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent, αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο, σύμφωνα με το ESPN. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ρόμπι Χάμελ, ο οποίος επιλέχθηκε από τους Τίμπεργουλφς στην 58η θέση του περσινού ντραφτ, δήλωσε πως σκοπεύει να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των «λύκων». Φέτος έπαιξε στο ισπανικό πρωτάθλημα και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αλλά θα πάρει μέρος στο Summer League και ξεκαθάρισε πως θα τα δώσει όλα, ώστε να πετύχει τον στόχο του.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved