Μπόστον Σέλτικς: Εγχείρηση και για Τέρι

Μπόστον Σέλτικς: Εγχείρηση και για Τέρι

Πλην του Τέρενς Ουίλιαμς, που χρειάστηκε εγχείρηση, ο Τζέισον Τέρι των Μπόστον Σέλτικς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο.

Αμφότερες οι επεμβάσεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν φαίνεται πως προκαλούν κίνδυνο απουσίας του Τέρι ή του 25χρονου γκαρντ/φόργουορντ από την προετοιμασία ενόψει του 2013-14, αρκεί, βέβαια, να παραμείνουν στο ρόστερ. Θυμίζουμε πως η ανάγκη εγχείρησης για τον Ουίλιαμς είχε διαρρεύσει, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του 35χρονου γκαρντ.

Πέρα από τους τραυματισμούς, προπονητής του Έιβερι Μπράντλεϊ επιβεβαίωσε πως ο 22χρονος γκαρντ έχει επικεντρωθεί σε ασκήσεις περί κατοχής της μπάλας. Είναι πιθανό, πάντως, να αποκτηθεί αναπληρωματικός του Ραζόν Ρόντο μέσω του ντραφτ της 27ης Ιουνίου, εξέλιξη που μάλλον θα επιτρέψει εκτενέστερη χρήση του Μπράντλεϊ στη θέση «2».

Τέλος, βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως οι «C’s» ίσως κινηθούν για την εξασφάλιση αναπληρωματικού πλέι-μέικερ μέσω της «αγοράς» των free agents. Άλλωστε πιθανή παραχώρηση του Πολ Πιρς θα δημιουργήσει περιθώριο μεταγραφικών κινήσεων, ενώ από την 1η Ιουλίου θα είναι διαθέσιμοι παίκτες όπως ο Νέιτ Ρόμπινσον των Σικάγο Μπουλς, Τζάρετ Τζακ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Ντι Τζέι Όγκουστιν των Ιντιάνα Πέισερς.



Πόλο: «Έπεσε» μαχόμενος ο Παναθηναϊκός στην Κροατία
Πόλο: «Έπεσε» μαχόμενος ο Παναθηναϊκός στην Κροατία
Υπεραισιόδοξος ο Ποτσετίνο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»
Υπεραισιόδοξος ο Ποτσετίνο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»
Εθνικό πένθος "έφυγε" η Μαρινέλλα
Εθνικό πένθος "έφυγε" η Μαρινέλλα
Greek Basketball League: Άρης 7Χ7 με «διπλό» στην έδρα του Κολοσσού
Greek Basketball League: Άρης 7Χ7 με «διπλό» στην έδρα του Κολοσσού
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved