Μπρούκλιν Νετς: Στο περιθώριο ο Χόλινς

Μπρούκλιν Νετς: Στο περιθώριο ο Χόλινς

Οι Μπρούκλιν Νετς δείχνουν πως θα αφοσιωθούν στην περίπτωση πρόσληψης του Μπράιαν Σο, καθώς οι Μέμφις Γκρίζλις δεν τους παραχώρησαν άδεια για διαπραγματεύσεις με τον Λάιονελ Χόλινς.

Από χθες γνωστοποιήθηκε πως οι δύο συγκεκριμένοι προπονητές είναι οι επικρατέστεροι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν, αλλά σήμερα (05/06) καταγράφηκε εξέλιξη, που επηρεάζει αρκετά τα γνωστά δεδομένα. Συγκεκριμένα διέρρευσε πως οι «αρκούδες» δεν επέτρεψαν στους Νετς να προσεγγίσουν τον Χόλινς, αφού το σχετικό αίτημα κατατέθηκε την επόμενη του αποκλεισμού από τα playoffs. Έκτοτε, οι Νεοϋορκέζοι δεν έχουν πλησιάσει πάλι τον σύλλογο του Μέμφις, κάτι που ίσως δείχνει πως δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον 59χρονο τεχνικό.

Αντίθετα, εντός των επόμενων ημερών, ο Σο, βοηθός του Φρανκ Βόγκελ στους Ιντιάνα Πέισερς, αναμένεται να συναντηθεί με τον GM των Νετς, Μπίλι Κινγκ, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Άλλωστε, η ομάδα του Μπρούκλιν έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τους Πέισερς. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις έχουν επιτρέψει και στους Λος Άντζελες Κλίπερς προσέγγιση του επί δεκατέσσερα χρόνια παίκτη του NBA. Τέλος θυμίζουμε πως χθες «ακούστηκε» και η περίπτωση του Λάρι Μπράουν για τους Νετς, που δεν φαίνεται πως έχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις ύστερα από τις εξελίξεις γύρω από τον Χόλινς.



Έξαλλος ο Μπαρτζωκας με Φουρνιε, απειλήθηκε επεισόδιο
Έξαλλος ο Μπαρτζωκας με Φουρνιε, απειλήθηκε επεισόδιο
ΑΕΚ: «Θα είμαι με την ομάδα και του χρόνου, το θέμα είναι σε ποιο πόστο» - Οι δηλώσεις του Σάκοτα
ΑΕΚ: «Θα είμαι με την ομάδα και του χρόνου, το θέμα είναι σε ποιο πόστο» - Οι δηλώσεις του Σάκοτα
Παναθηναϊκός AKTOR: Δηλώθηκε στο ρόστερ της Euroleague ο Λεσόρ, εκτίει με Παρί
Παναθηναϊκός AKTOR: Δηλώθηκε στο ρόστερ της Euroleague ο Λεσόρ, εκτίει με Παρί
UEFA Europa League:
Τα ματς Βικτόρια Πλζεν-Παναθηναϊκός και Θέλτα-ΠΑΟΚ για τα Knockout Play-offs παίζουν στην COSMOTE TV
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved