Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο Πολ «έφαγε» τον Ντελ Νέγκρο

Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο Πολ «έφαγε» τον Ντελ Νέγκρο

Στο κλαμπ ομάδων που αναζητούν νέο προπονητή εντάχθηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς αποφάσισαν να μην προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Βίνι Ντελ Νέγκρο.

Η περίπτωση αλλαγής τεχνικής ηγεσίας ήταν ορατή εδώ και εβδομάδες, ενώ τις τελευταίες ημέρες ξεκαθαρίστηκε πως θα κριθεί άμεσα το μέλλον του 46χρονου τεχνικού, ο οποίος ήταν στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» από το 2010. Πλέον το Yahoo! Sports αποκάλυψε απόφαση της διοίκησης των Κλίπερς, η οποία προβλέπει άμεση αλλαγή προπονητή.

Ο Ντελ Νέγκρο «έβγαλε» τρεις σεζόν με δύο προκρίσεις στα playoffs. Μάλιστα κατέγραψε 128 νίκες σε 230 παιχνίδια της regular season, αλλά οι επιδόσεις δεν κάλυψαν τις προσδοκίες των αρμόδιων στελεχών. Ίσως, μάλιστα, η τωρινή εξέλιξη συνδυάζεται με φημολογίες, οι οποίες φέρνουν τον Κρις Πολ, μαζί με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, στους Ατλάντα Χοκς, από τη νέα χρονιά. Οι δύο All Stars, που διατηρούν φιλική σχέση, θα γίνουν unrestricted free agents την 1η Ιουλίου, αλλά οι Κλίπερς θέλουν να κρατήσουν τον Πολ, ενώ από χθες διέρρευσε πως δεν ενδιαφέρονται για τον «D-12».

Γίνεται αντιληπτό πως ο σύλλογος του Λος Άντζελες θα κινηθεί για κόουτς, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του 28χρονου πλέι-μέικερ. Ούτως ή άλλως, ο πρώην παίκτης των Νιου Ορλίνς Χόρνετς επηρεάζει έντονα όλες τις αποφάσεις της διοίκησης, κάτι που ίσως «μέτρησε» και στην περίπτωση του Ντελ Νέγκρο. Μάλιστα έχουν διαρρεύσει ήδη ονόματα υποψήφιων νέων κόουτς, που μάλλον αποτελούν επιλογές και του Πολ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Μέμφις Γκρίζλις, Λάιονελ Χόλινς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί. «Ακούγεται» επίσης ο βοηθός του Μαρκ Τζάκσον στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μάικ Μαλόουν, που έχει συνεργαστεί με τον Πολ στους Χόρνετς, αλλά είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν περισσότερα σενάρια τις επόμενες ημέρες ή ώρες. Άλλωστε εξετάζονται επίσης οι περιπτώσεις των Μπάιρον Σκοτ, Άλβιν Τζέντρι και Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Στο μεταξύ, δημιουργήθηκε έντονο ενδιαφέρον των Κλίπερς για τον Ντέιβιντ Ουέστ των Ιντιάνα Πέισερς, ο οποίος την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent. O 32χρονος πάουερ φόργουορντ υπήρξε, μάλιστα, συμπαίκτης του Πολ στις «σφήκες», κάτι που μάλλον ενισχύει τις βάσεις του σεναρίου, ενώ εκτιμάται πως οι πρωταθλητές της Pacific έχουν το περιθώριο να χωρέσουν το συμβόλαιό του στο salary cap.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved