Μπρούκλιν Νετς: Πιθανή επανένωση «D-Will» με Σλόαν

Μπρούκλιν Νετς: Πιθανή επανένωση «D-Will» με Σλόαν

Οι Μπρούκλιν Νετς αναμένεται να επικεντρωθούν στον Φιλ Τζάκσον, αλλά εξετάζουν παράλληλα εναλλακτικές λύσεις, που προκαλούν ενδιαφέρον.

Δεν άργησε να προκύψει το όνομα του «Zen Master», κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Άλλωστε, οι Νεοϋορκέζοι είχαν ενδιαφερθεί για τον Τζάκσον και έπειτα από τον απόλυση του Έιβερι Τζόνσον, πριν καταλήξουν στην προσωρινή λύση του Πι Τζέι Καρλέσιμο. Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο 67χρονος Αμερικανός διαμηνύει πως δεν ενδιαφέρεται για ανάληψη καθηκόντων προπονητή, αλλά ορισμού σε θέση «απόλυτου» GM. Πάντως, οι Νετς φαίνονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα σχετικά περιθώρια, αφού είναι γνωστή η λατρεία του ιδιοκτήτη, Μιχαήλ Προχόροφ, για τον Τζάκσον.

Στο μεταξύ, όμως, προέκυψε ενδεχόμενο πρόσληψης του Τζέρι Σλόαν, ο οποίος από πέρσι έχει φανερώσει κλίση προς επιστροφή στους πάγκους του «μαγικού» κόσμου. Στην προκειμένη, μάλιστα, φάνηκε ενθουσιασμένος από προοπτική νέας συνεργασίας με τον Ντερόν Ουίλιαμς, που ανέδειξε μέσω των Γιούτα Τζαζ. Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε και ο ίδιος ο «D-Will», αν και οι δύο άνδρες τα... έτσουξαν στο τέλος της πορείας του Σλόαν στους «μορμόνους». Ωστόσο, Μέσα της Νέας Υόρκης εκτιμούν πως ο Σλόαν λογίζεται σαν έσχατη λύση, καθώς είναι πίσω στις προτιμήσεις της διοίκησης σε σχέση με τον Τζάκσον και πολλούς ακόμα υποψήφιους κόουτς, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο… Ντοκ Ρίβερς των Μπόστον Σέλτικς.

Σημειώνουμε πως ο Ρίβερς δεν φαίνεται πρόθυμος να αλλάξει ομάδα, ακόμα και στην ακραία περίπτωση αποδέσμευσης από τους «C’s». Επίσης, το ESPN εκτίμησε πως υπολογίζονται οι Μπράιαν Σο και Λάρι Μπερντ, ενώ οι Νέιτ Μακ Μίλαν, Σταν Βαν Γκάντι και Τζεφ Βαν Γκάντι δεν φαίνεται πως αποτελούν προτεραιότητα για τους Νετς. Παράλληλα διέρρευσε έντονο ενδιαφέρον για τον Μάικ Ντανλίβι, που ίσως είναι πρώτη επιλογή πίσω από τον «Zen Master».

Ακόμα, ο Ουίλιαμς πρόλαβε να στηρίξει τον Καρλέσιμο, πριν ανακοινωθεί η απόλυσή του, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως ο Τζο Τζόνσον δεν θα χρειαστεί εγχείρηση στο πόδι, αν και «έβγαλε» το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με πελματιαία απονευρωσίτιδα. Από την πλευρά του, ο Αντράι Μπλάτσε υποστήριξε πως σκοπεύει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους του Μπρούκλιν, όταν γίνει unrestricted free agent, αλλά τόνισε πως θα επιδιώξει σημαντικό ρόλο στο rotation, είτε συνεχίσει στους Νετς, είτε όχι. Τέλος, ο GM, Μπίλι Κινγκ, αποκάλυψε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι σημαντικός στόχος του, αν και ο 24χρονος Κροάτης έχει υποστηρίξει πολλάκις ότι δεν τον απασχολεί η προοπτική του NBA. Το δεδομένο είναι πως τα δικαιώματά του σε επίπεδο «μαγικού» κόσμου ανήκουν στους Νεοϋορκέζους.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved