Νιου Γιορκ Νικς: Δεν αλλάζει το πλάνο

Νιου Γιορκ Νικς: Δεν αλλάζει το πλάνο

Παρά την εντός έδρας ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς, οι Νιου Γιορκ Νικς θα συνεχίσουν ως έχουν τη σειρά του δεύτερου γύρου των playoffs.

Σήμερα (08/05, 02:00) υποδέχονται εκ νέου τους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις στο «Madison Square Garden» έχοντας στόχο την αποφυγή ξεκινήματος των ημιτελικών της Ανατολής με 0-2. Άλλωστε πιθανή δεύτερη ήττα θα αποδειχθεί καταστροφική ενόψει δύο συνεχόμενων αγώνων στο «Bankers Life Fieldhouse». Πάντως, ο Μάικ Ουόντσον δεν διακρίνει ακόμα σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα του και σκοπεύει να διατηρήσει σταθερή τη «κοντή» βασική πεντάδα του. Παράλληλα, ο προπονητής των Νικς ζήτησε από τους εκπρόσωπους των Μέσων να… αφήσουν ήσυχο τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος συνεχίζει με πρόβλημα στον ώμο.

O Ρέιμοντ Φέλτον άφησε υπονοούμενα πως οι Πέισερς είχαν πρόθεση να επιβαρύνουν τον τραυματισμό του «Μέλο» και φάνηκε σίγουρος πως η συγκεκριμένη τακτική δεν θα αλλάξει. Μέχρι στιγμής, ο Άντονι είναι ικανός να συνεχίσει, αλλά στο πρώτο ματς εκνευρίστηκε και φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, κάτι που δεν επέτρεψε στους Νεοϋορκέζους να ανατρέψουν τα δεδομένα. Το… πονηρό σχέδιο του συλλόγου της Ιντιάνα πέτυχε και μέχρι στιγμής δεν διακρίνεται διάθεση αντίδρασης των Νικς.

Παράλληλα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ παραμένει στα πιτς, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στο δεξί γόνατο ενόψει του τρίτου αγώνα (12/05, 03:00), καθώς επιβεβαίωσε σχετική εκτίμηση του Ουόντσον. Ο Στιβ Νόβακ, όμως, θα ενεργοποιηθεί από απόψε, καθώς ξεπέρασε ενοχλήσεις στη μέση. Σίγουρα αμφότεροι μπορούν να «κλείσουν» τρύπες και να προσφέρουν «ανάσες», κυρίως στην επίθεση. Παράλληλα, ο τεχνικός των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τζέισον Κιντ, που δεν έχει πετύχει πόντο σε… 137 αγωνιστικά λεπτά.

Από την άλλη, οι Πέισερς, που διατήρησαν υπεροχή 44-30 αναφορικά με τα «σκουπίδια» του πρώτου παιχνιδιού, σκοπεύουν να συνεχίσουν την «τιμωρία» του Ουόντσον μέσα από τη ρακέτα έχοντας «αιχμή» τον Ρόι Χίμπερτ, αρκεί να μην διαφοροποιηθεί η «μαλακή» στάση των διαιτητών απέναντι στα μαρκαρίσματα μεταξύ των ψηλών, που σε πρώτο βαθμό αποδείχθηκε ευεργετική για την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ. Παράλληλα, ο Πολ Τζορτζ συμβόλισε γενικότερο κλίμα που επικρατεί στους Πέισερς εκθειάζοντας την προσφορά του Λανς Στέφενσον, που συνεχίζει κανονικά και βοηθά αρκετά παρά μικροτραυματισμό.

Επίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου της Ιντιανάπολις, Μπράιαν Ουόλς, επιβεβαίωσε το… αυτονόητο, καθώς εκτίμησε πως ο Μπράιαν Σο, βοηθός του Βόγκελ, θα προσεγγιστεί από πολλές ακέφαλες ομάδες του NBA κατά τη διάρκεια της offseason. Όπως είναι γνωστό, ο παλαίμαχος NBAer έτυχε της προσοχής αρκετών συλλόγων και πέρσι, ενώ «ακούγεται» ήδη για πλειάδα ομάδων, που αναζητούν νέο πρώτο προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορλάντο Τζόνσον προστέθηκε σε σχετική λίστα παικτών των Πέισερς, που ευχαρίστησαν τον Σο για τη συμβολή του στην αγωνιστική βελτίωσή τους. Τέλος, ο Τζεφ Πέντεργκραφ επιπλήχθηκε με πρόστιμο 5,000 δολαρίων, επειδή παραβίασε τον κανονισμό του NBA περί φλόπινγκ.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved