Ντένβερ Νάγκετς: Πίκρα για το άδοξο τέλος

Ντένβερ Νάγκετς: Πίκρα για το άδοξο τέλος

Η ιστορική και «μεγάλη» regular season των Ντένβερ Νάγκετς συνδυάστηκε με αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των playoffs, εξέλιξη που σίγουρα δεν ενθουσιάζει τους ανθρώπους των «σβόλων».

Πάντως, ο γιος του ιδιοκτήτη και πρόεδρος των Νάγκετς, Τζος Κρόνκε, στάθηκε στην κανονική περίοδο της σεζόν και τόνισε πως ο Τζορτζ Καρλ αξίζει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς. «Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε την παραμικρή αλλαγή σε οποιοδήποτε επίπεδο, επειδή είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Κερδίσαμε 57 παιχνίδια και για μένα, ο Τζορτζ Καρλ είναι ο κόουτς της χρονιάς».

Πιθανότατα, πάντως, θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, αν και είναι σχεδόν δεδομένο πως θα συνεχίσει ο 61χρονος τεχνικός. Άλλωστε, η «Denver Post» επανέφερε ήδη στο προσκήνιο την περίπτωση του Κάιλ Κόρβερ των Ατλάντα Χοκς, που την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent. Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει αναφερθεί εκ νέου το συγκεκριμένο σενάριο, κάτι που γίνεται ακόμα περισσότερο πιθανό, από τη στιγμή που ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης regular season, μέχρι να ξεπεράσει τραυματισμό στο γόνατο. Αν μη τι άλλο, ο Κόρβερ είναι ικανός να καλύψει το κενό του Ιταλού φόργουορντ αναφορικά με το περιφερειακό σουτ.

Ακόμα, η «Denver Post» ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια διατήρησης του Κόρεϊ Μπρούερ, που θα εξελιχθεί επίσης σε unrestricted free agent και δήλωσε πως μπορεί να κατακτήσει τίτλου πρωταθλητή σαν παίκτης των Νάγκετς. Από την πλευρά του, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αναμένεται να αγνοήσει δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του, ώστε να υπογράψει νέο πολυετές με τους εκπρόσωπους του Κολοράντο.

Παράλληλα το Μέσο του Ντένβερ εκτίμησε πως ο GM, Μασάι Ουτζίρι, εξέφρασε την ενόχλησή του για τον χρόνο συμμετοχής του Τζαβέιλ Μακ Γκι, ο οποίος έγινε βασικός μονάχα στα δύο τελευταία παιχνίδια εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, ο Κώστας Κουφός αποτέλεσε βασική επιλογή του Καρλ στη θέση του σέντερ, αν και το συμβόλαιό του είναι εξαιρετικά μικρότερο από αυτό του ιδιόρρυθμου Αμερικανού σέντερ. Προφανώς αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής ενδέχεται να «παίξει» σε σενάρια ανταλλαγής ή πως θα περιοριστεί εκ νέου σε ρόλο αναπληρωματικού, αν ο Καρλ υπολογίσει την άποψη του γενικού διευθυντή, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει φέτος.

Τέλος, ο Κένεθ Φαρίντ παραδέχθηκε πως ο τέταρτος διαδοχικός αποκλεισμός των Νάγκετς από τον πρώτο γύρο της postseason ισοδυναμεί με αποτυχημένη σεζόν, με βάση τα φετινά δεδομένα. Από την πλευρά του, ο Αντρέ Μίλερ, που ουδέποτε έχει πάρει πρόκριση σε σειρά των playoffs ήταν απαρηγόρητος μετά από το τέλος της φετινής χρονιάς, ενώ ο Καρλ εξήγησε πως όλα θα ήταν διαφορετικά, αν ήταν διαθέσιμος ο Γκαλινάρι. Γενικά επικρατεί κλίμα απογοήτευσης στις τάξεις του συλλόγου, αν εξαιρεθεί η στάση του Κρόενκε.



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved