Ντιτρόιτ Πίστονς: Μακ Μίλαν και Σλόαν στη λίστα υποψηφίων

Ντιτρόιτ Πίστονς: Μακ Μίλαν και Σλόαν στη λίστα υποψηφίων

Ιταλικά Μέσα έχουν αναφέρει ήδη την περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά οι Ντιτρόιτ Πίστονς φαίνεται πως θα προτιμήσουν προπονητή με εμπειρία στο NBA.

Θα προκύψουν σχετικά σενάρια, από τη στιγμή που ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και κάτοχος οκτώ τίτλων Ευρωλίγκας είναι χωρίς ομάδα, αλλά βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες δεν θεωρούν πιθανή συνεργασία του Ομπράντοβιτς με τους Πίστονς ή με κάποια άλλη ομάδα του NBA. Αντίθετα, αναφορικά με τα «πιστόνια», έχουν ξεχωρίσει τους Νέιτ Μακ Μίλαν, Τζέρι Σλόαν και Ντέιβιντ Φιζντέιλ σαν επικρατέστερους διαδόχους του Λόρενς Φρανκ.

Σημειώνουμε πως ο Μακ Μίλαν ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Μάικ Σιζέφκσι και των Η.Π.Α. για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αλλά έχει μείνει εκτός ΝΒΑ από τον Μάρτιο του 2012, όταν απολύθηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Από την πλευρά του, ο Σλόαν αποχώρησε από τους Γιούτα Τζαζ το 2011 μετά από 23ετή πορεία στον σύλλογο του Σολτ Λέικ Σίτι, αλλά έκτοτε έχει φανερώσει ενδιαφέρον για επιστροφή σε πάγκο ομάδας του NBA. Επίσης, ο Φιζντέιλ είναι στους Μαϊάμι Χιτ, δίπλα στον Έρικ Σποέλστρα, αλλά αναφέρεται πως είναι έτοιμος για ανάληψη καθηκόντων πρώτου κόουτς, ενώ είναι γνωστό πως ο προσωρινός κόουτς των Φίνιξ Σανς, Λίντσεϊ Χάντερ, αιτήθηκε άδεια, ώστε να συζητήσει με ανθρώπους των εκπρόσωπων της «Motor City».

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύψουν περισσότεροι πιθανοί κόουτς των Πίστονς τις επόμενες ημέρες, αλλά διαπιστώνεται πως οι παραπάνω έχουν πάρει προβάδισμα, ενώ το μέλλον του GM, Τζο Ντούμαρς, παραμένει αβέβαιο. Πάντως αναφέρονται ήδη μεταγραφικές προτεραιότητες, καθώς ο σύλλογος του Ντιτρόιτ αναμένεται να «στοχεύσει» σε free agent γκαρντ, όπως ο Ο Τζέι Μέιο των Ντάλας Μάβερικς, Αντρέ Ιγκουοντάλα των Ντένβερ Νάγκετς και Κέβιν Μάρτιν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ «ακούγεται» και η περίπτωση του Τόνι Άλεν των Μέμφις Γκρίζλις.

Άλλωστε η παραμονή του Χοσέ Καλντερόν, που θα γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου, μόνο δεδομένη δεν θεωρείται, ενώ ο Μπράντον Νάιτ ισχυρίστηκε πως δεν νιώθει άνετα στη θέση «2» και πως θα προτιμούσε επιστροφή στη θέση «1». Σημειώνουμε πως δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης γκαρντ και διατήρησης του Ισπανού πλέι-μέικερ, κάτι που θα μεταφέρει τον Νάιτ στον πάγκο.

Πάντως, τα «πιστόνια» θα πορευτούν με τον Αντρέ Ντράμοντ στη θέση «5», αν δεν εκφράσει διαφορετική άποψη ο νέος κόουτς. Ο Γκρεγκ Μονρό γνωρίζει τη συγκεκριμένη πρόθεση και ξεκαθάρισε εκ νέου πως θα δουλέψει εκτενώς σε καθήκοντα πάουερ φόργουορντ, όπως μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, κατά τη διάρκεια της offseason, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το 2013-14.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved