Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συμφωνία με Μάικ Μπράουν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συμφωνία με Μάικ Μπράουν

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η ανακοίνωση των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τη νέα πρόσληψη του Μάικ Μπράουν στη θέση του προπονητή.

Οι σχετικές διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει εδώ και μέρες, αλλά από νωρίς το απόγευμα (23/04) Μέσα του Κλίβλαντ αναφέρουν πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στους «Καβς» και τον Μπράουν. Πλέον το Yahoo! Sports προσθέτει πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβόλαιο πέντε ετών, του οποίου η συνολική αξία ξεπερνά τα είκοσι εκατομμύρια δολάρια! Θυμίζουμε πως ο 43χρονος κόουτς απολύθηκε από τους Καβαλίερς το καλοκαίρι του 2010, λίγο πριν από τη μεταγραφή του Λεμπρόν Τζέιμς στους Μαϊάμι Χιτ και μετά από συνεργασία πέντε ετών. Στη συνέχεια ανέλαβε τους Λος Άντζελες Λέικερς, από τους οποίους απολύθηκε στο ξεκίνημα του 2012-13.

Σίγουρα οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με την πρώτη θητεία του Μπράουν στους εκπρόσωπους του Οχάιο. Πλέον θα κληθεί να «ψήσει» τους νεαρούς Κάιρι Έρβινγκ και Ντίον Ουέιτερς, όπως και να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία του συλλόγου, κάτι που αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για τον νέο προπονητή των Καβαλίερς. Σημειώνουμε πως στο μεσοδιάστημα, το ESPN έγραψε πως οι «Καβς» προσέγγισαν τον Φιλ Τζάκσον και τον Μάικ Σιζέφσκι, αλλά μονάχα ο Μπράουν δείπνησε με τον ιδιοκτήτη, Νταν Γκίμπερτ. Προφανώς οι δύο πρώτες περιπτώσεις ναυάγησαν και η τελευταία κατέληξε σε οριστική συμφωνία.

Στα του «Zen Master» υπήρξε νέα διαρροή απροθυμίας ανάληψης τεχνικής ηγεσίας ομάδας του «μαγικού» κόσμου και τάση προς τον ορισμό σε διοικητική θέση. Πάντως, ο Τζάκσον ενδέχεται να ενδιαφερθεί για τη θέση του κόουτς των Σακραμέντο Κινγκς, αν εκείνοι μετακομίσουν στο Σιάτλ και γίνουν Σούπερσονικς, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμα οριστικά και αμετάκλητα η σχετική περίπτωση των Μπρούκλιν Νετς. Θυμίζουμε επίσης πως ο Γκίμπερτ μίλησε πρώτα με τον κόουτς… τίτλων το 2005, πριν προσλάβει τον Μπράουν.

Ακόμα, ο πρώην τεχνικός των Λέικερς «ακούστηκε» για τους Φιλαδέλφεια 76ερς, που φαίνεται πως είχαν πρόθεση να συζητήσουν με τον Μπράουν. Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, όμως, ο Μπράιαν Σο, που είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ιντιάνα Πέισερς, ξεχώρισε σαν φαβορί για τη διαδοχή του Νταγκ Κόλινς. Σχετικές εξελίξεις αναμένονται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες, τη στιγμή που Μέσα της Φιλαδέλφειας θεωρούν πλέον αβέβαιο και το μέλλον του GM, Τόνι Ντι Λέο, στους «Σίξερς».

Στο μεταξύ διαπιστώθηκε τάση προς λύση του συμβολαίου του Κουάμε Μπράουν, που έχει οψιόν μονομερής ανανέωσης έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Θυμίζουμε πως δημιουργήθηκε αισιοδοξία, όταν αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ακολούθησαν μόλις τριάντα συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τέλος, ο Λαβόι Άλεν παραδέχθηκε πως δεν είχε καλή χρονιά φέτος, αλλά περιμένει και εκείνος, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τις σημαντικές αλλαγές ενόψει του 2013-14.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved