Λος Άντζελες Κλίπερς: Έτοιμος ο Μπίλαπς

Λος Άντζελες Κλίπερς: Έτοιμος ο Μπίλαπς

Ο Τσόνσι Μπίλαπς προέρχεται από «γεμάτη» προπόνηση και ενδέχεται να τεθεί στη διάθεση του Βίνι Ντελ Νέγκρο για το σημερινό ματς των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Οι πρωταθλητές Pacific υποδέχονται (11/04, 05:30) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Staples Center» και ίσως παραταχθούν χωρίς απουσίες, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Άλλωστε, ο 36χρονος γκαρντ έδειξε σε καλή κατάσταση στη χθεσινή προπόνηση (09/04) και φαίνεται πως θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενόψει των playoffs. Σημειώνουμε πως ο Ντελ Νέγκρο και οι συμπαίκτες του Μπίλαπς έχουν τονίσει πολλάκις πως η εμπειρία του είναι απαραίτητη, κυρίως στα κρισιμότερα παιχνίδια που ακολουθούν.

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς, Ντένβερ Νάγκετς, Τίμπεργουλφς, Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς και Νιου Γιορκ Νικς δήλωσε πως δεν σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ από φέτος. Τόνισε, όμως, πως θα μελετήσει σοβαρά το ενδεχόμενο το καλοκαίρι του 2014, αν προηγηθεί σεζόν εξίσου επίπονη με τη φετινή. Ακόμα, ο Ντελ Νέγκρο χαρακτήρισε φυσιολογικές μικροεντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, καθώς υπάρχει πίεση για αποτελέσματα, όχι προβληματικές σχέσεις.

Στα των «λύκων», ο Ρίκι Ρούμπιο θα παίξει κανονικά, όπως συνέβη και χθες, αν και «κουβαλά» ενοχλήσεις στον ώμο. Επίσης, ο Μπράντον Ρόι πιστεύει ακόμα πως μπορεί να παίξει σε τουλάχιστον ένα ακόμα ματς της τρέχουσας σεζόν, καθώς ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή των Τίμπεργουλφς για τους εκτός έδρας αγώνες. Ακόμα, η «Minneapolis Star Tribune» επιβεβαίωσε πως η εγχείρηση στο γόνατο του Κέβιν Λοβ έχει προληπτικό χαρακτήρα, ώστε να αγωνιστεί απελευθερωμένος από σχετικές ενοχλήσεις το 2013-14.

Τέλος, επανήλθαν στο προσκήνιο φημολογίες περί αποχώρησης του Ρικ Έιντελμαν έπειτα από το πέρας της τρέχουσας σεζόν. Ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων προσθέτουν πλέον πως ο Αντρέι Κιριλένκο δεν θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, αν ο 66χρονος κόουτς αποφασίσει να φύγει, αν και μέχρι πρότινος η παραμονή του Ρώσου φόργουορντ ήταν δεδομένη.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved