Σικάγο Μπουλς: Προσοχή και με Μπελινέλι

Σικάγο Μπουλς: Προσοχή και με Μπελινέλι

Τη στιγμή οι Ντέρικ Ρόουζ και Ριπ Χάμιλτον παραμένουν στο περιθώριο, οι Σικάγο Μπουλς δείχνουν αποφασισμένοι να «προστατεύσουν» τους Μάρκο Μπελινέλι και Γιοακίμ Νοά.

Όλοι οι παραπάνω απουσίασαν και από το χθεσινό ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στο οποίο οι «ταύροι» επέκτειναν το θετικό σερί τους απέναντι στα «πιστόνια». Ο Μπελινέλι έχασε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, αν και φαινόταν έτοιμος, ώστε να αποφευχθεί προοπτική υποτροπής τραυματισμού στους κοιλιακούς, που θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στα playoffs. Παράλληλα έμεινε έξω ο Γάλλος σέντερ, του οποίου το πρόβλημα στο πόδι είναι γνωστότερο και προγενέστερο, αλλά αντιμετωπίζεται με αντίστοιχη λογική.

Από την πλευρά του, ο Χάμιλτον ισχυρίστηκε πρόσφατα πως θα επιστρέψει πριν τελειώσει η σεζόν, αν και δεν έχει παίξει από τις 26 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, ο Ρόουζ είναι στο περιθώριο από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά έχει ενταχθεί εδώ και έξι εβδομάδες στις ομαδικές προπονήσεις του Τομ Θίμποντο, που επανέλαβε ότι ο βασικός πλέι-μέικερ του θα ενεργοποιηθεί, όταν εκείνος νιώσει 100% άνετος.

Για την ώρα, ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ανάμεσα στους παίκτες, που παίρνουν περισσότερο χρόνο, ώστε να καλυφθούν τα κενά. Σημαντικότερο ρόλο έχει και ο Μαρκίς Τιγκ. Πάντως, ο αδερφός του, Τζεφ, που αγωνίζεται στους Ατλάντα Χοκς, δήλωσε πως ο Μαρκίς έπρεπε να συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στο Κεντάκι, αντί να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του NBA και να επιλεγεί από τους εκπρόσωπους του Ιλινόις. Επίσης, ο Ρόνι Μπρούερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πρώην παίκτης των Μπουλς υποστήριξε πως κακώς διέρρευσε η ιατρική έγκριση για επιστροφή του Ρόουζ στα παρκέ, αφού θεωρεί πως οι σχετικές συζητήσεις ζημιώνουν τον MVP του 2011.

Ακόμα, ανακοινώθηκε πως οι Μπουλς «δέσμευσαν» τον Μάλκολμ Τόμας με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Αντίθετα, ο Θίμποντο ομολόγησε πως δεν έχει υπογράψει ακόμα τετραετές συμβόλαιο 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων, για το οποίο συμφώνησε από την 1η Οκτωβρίου. Τόνισε, όμως, πως οι εκκρεμότητες είναι τυπικές. Τέλος κοινοποιήθηκε πως ένα από τα φάουλ του Ταζ Γκίμπσον στον Λεμπρόν Τζέιμς στο ιστορικό παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ μετατράπηκε σε αντιαθλητικού τύπου-1 κατόπιν επανεξέτασης του βίντεο από την αρμόδια επιτροπή του NBA.



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved