Νιου Γιορκ Νικς: Κοντά σε μόνιμο συμβόλαιο ο Μάρτιν

Νιου Γιορκ Νικς: Κοντά σε μόνιμο συμβόλαιο ο Μάρτιν

Η αρνητική εξέλιξη αναφορικά με την εγχείρηση του Ρασίντ Ουάλας καθιστά απαραίτητη την παρουσία του Κένιον Μάρτιν στο ρόστερ των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε μεν δεκαήμερο συμβόλαιο, αλλά ο Ουάλας θα μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον δύο μήνες, οπότε το πιθανότερο είναι πως ο Μάρτιν θα «δεσμευτεί» με μόνιμο συμβόλαιο. Για την ώρα, Μέσα της Νέας Υόρκης και ο Μάικ Ουόντσον αναφέρουν πως ο 38χρονος φόργουορντ/σέντερ, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση χθες (28/02), θα είναι έτοιμος για τα playoffs, αλλά στο μεσοδιάστημα υπάρχουν 28 παιχνίδια της regular season, στα οποία λογικά θα χρειαστεί ο Μάρτιν ή κάποια άλλη εναλλακτική λύση στη frontline.

Το αρνητικό είναι πως και ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς και Νιου Τζέρζεϊ Νετς είναι επίσης προβληματικός, τουλάχιστον στα «μάτια» των περισσότερων ομάδων του NBA. Άλλωστε έμεινε free agent από το ξεκίνημα του 2012-13, επειδή θεωρήθηκε «επικίνδυνος» σαν χαρακτήρας και επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Κάμπι αποκλείστηκε και επίσημα από το σημερινό ματς (02/03, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center». Ενδέχεται, πάντως, να είναι διαθέσιμος μεθαύριο (03/03, 20:00) στον αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ στο «AmericanAirlines Arena», καθώς έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τραυματισμό στο πόδι, που τον έχει κρατήσει στο περιθώριο από τις 10 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο Τζέισον Κιντ θα μείνει εκτός του βασικού σχήματος, αν και ήταν μέλος της πεντάδας σε 48 από τα πρώτα 54 πρώτα παιχνίδια των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου». Απόψε, όμως, ο Ουόντσον θα ξεκινήσει με τους Ρέιμοντ Φέλτον, Ιμάν Σουμπέρτ, Τζέιμς Ουάιτ, Καρμέλο Άντονι και Τάισον Τσάντλερ, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί επόμενα ματς των Νικς.

Στα των Ουίζαρντς, ο Νενέ θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο. Σημειώνουμε πως ο Βραζιλιάνος διεθνής κληρονόμησε το πρόβλημα από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αρχικά αυτό δεν κρίθηκε σοβαρό. Έχασε, όμως, το ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως και τη χθεσινή (28/02) προπόνηση του Ράντι Ουίτμαν, άρα ο Τρέβορ Μπούκερ θα διατηρήσει θέση στην πεντάδα.

Εκτός παραμένει ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο), ενώ ο Καρτιέρ Μαρτίν (γόνατο) θα επιστρέψει από μέρα σε μέρα. Ωστόσο, το κυρίαρχο θέμα των ημερών στους «μάγους» αφορά την αγωνιστική πτώση του Τζον Ουόλ στα τελευταία ματς. Τα ποσοστά ευστοχίας του είναι πενιχρά, ενώ ο 22χρονος πλέι-μέικερ πραγματοποιεί εύκολα λάθη. Ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Κεντάκι δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον ταλαιπώρησε από την αρχή της σεζόν. Αντίθετα, οι Ουίτμαν, Κρις Σίνγκλετον και Μπράντλι Μπιλ στήριξαν τον Ουόλ εκτιμώντας πως η αστάθεια στην απόδοσή του είναι προσωρινή.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved