Νιου Γιορκ Νικς: Δεκαήμερο για Κένιον Μάρτιν

Νιου Γιορκ Νικς: Δεκαήμερο για Κένιον Μάρτιν

Απελευθέρωσαν μία θέση στο ρόστερ παραχωρώντας τον Ρόνι Μπρούερ και οι Νιου Γιορκ Νικς απέκτησαν τον Κένιον Μάρτιν μέσω δεκαήμερου συμβολαίου.

Από μέρα σε μέρα εκτιμάται πως θα ενεργοποιηθούν οι Μάρκους Κάμπι και Ρασίντ Ουάλας, αλλά οι Νικς προχώρησαν σε προσωρινό «μπάλωμα» του κενού εξασφαλίζοντας τον προαναφερόμενο 35χρονο πάουερ φόργουορντ. Φυσικά, ο Μάρτιν θα έχει την ευκαιρία διεκδίκησης μόνιμης θέσης στο ρόστερ αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (23/02, 02:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», στο οποίο αναμένεται να ντεμπουτάρει επιστρέφοντας στα παρκέ ύστερα από πολύμηνη αποχή. Θυμίζουμε πως απέρριψε προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς ήταν αποφασισμένος να πάρει συμβόλαιο από ομάδα του NBA.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» ενδιαφέρθηκαν και για τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ, αλλά οι Φίνιξ Σανς αποφάσισαν να κρατήσουν τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ στο ρόστερ τους. Ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως οι Νικς θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τη frontline τους. Ακόμα, ο Κάμπι εντάχθηκε σε κομμάτι των σημερινών ομαδικών ασκήσεων της ομάδας του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τις 10 Ιανουαρίου, ενώ ο Μάικ Ουόντσον μελετά ακόμα το ενδεχόμενο μεταφοράς του Τζέισον Κιντ ή του Ιμάν Σουμπέρτ στη δεύτερη πεντάδα, σκέψεις που δεν επηρεάστηκαν άμεσα από την απόκτηση του Μάρτιν.

Απαιτήθηκε, πάντως, παραχώρηση του Μπρούερ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έναντι επιλογής ντραφτ δεύτερου γύρου, ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο κενό στο δυναμικό του Ουόντσον. Παράλληλα, την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών, οι «βροντές» έστειλαν τον Έρικ Μέινορ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έναντι εξαίρεσης ανταλλαγής και των δικαιωμάτων χρήσης του Γιώργου Πρίντεζη. Επίσης, ο Κέντρικ Πέρκινς κρίνεται αμφίβολος και για το αυριανό ματς (23/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center», καθώς δεν έχει ξεπεράσει μικροτραυματισμό στο γόνατο, οπότε οι Χασίμ Θαμπίτ και Νικ Κόλισον ενδέχεται να καλύψουν το κενό του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος του Όρεγκον αποδέσμευσε τον Ρόνι Πράις μέσω του κατάλογου των waivers ύστερα από την απόκτηση του Μέινορ, που θα αναλάβει αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Ντάμιαν Λίλαρντ. Ακόμα, ο Ουες Μάθιους περιορίστηκε σε ατομικές ασκήσεις στη σημερινή (21/01) προπόνηση του Τέρι Στοτς, αφού αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο και στον αγκώνα, οπότε η παρουσία του στον αυριανό αγώνα (23/02, 05:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center» παραμένει αβέβαιη έως απίθανη.

Τέλος, ο Τζέι Τζέι Χίκσον, ο οποίος θα συνεχίσει, όπως αναμενόταν, στους Μπλέιζερς, απολογήθηκε για γραπτά σχόλιά του στο Twitter. Συγκεκριμένα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναφέρθηκε σε τρόπους… χωρισμού, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους διαδικτυακούς φίλους του. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως ήθελε απλά να κάνει πλάκα.



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved