Μινεσότα Τίμπεργουλφς: «Πασάρουν» τον Μπράντον Ρόι

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: «Πασάρουν» τον Μπράντον Ρόι

Υπάρχει η επιλογή της αποδέσμευσης, αλλά οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς προσπαθούν να ανταλλάξουν τον «προβληματικό» Μπράντον Ρόι.

Άλλωστε ο 27χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πρόβλημα στο γόνατο, που πέρσι προκάλεσε την… απόσυρσή του από το μπάσκετ. Γνωστοποιήθηκε, μάλιστα, πως προτάθηκε στους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά οι «σβώλοι» απέρριψαν την προοπτική, αν και η προσφορά συνοδευόταν από επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου και θα προκαλούσε απώλεια του Τιμοφέι Μοζγκόφ, που έχει μείνει εκτός rotation και θα γίνει restricted free agent το καλοκαίρι. Έτσι αποδείχθηκε, τουλάχιστον για την ώρα, πως η ομάδα του Κώστα Κουφού δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντική ανταλλαγή.

Φαίνεται πως οι Νάγκετς δεν αποτέλεσαν τη μοναδική ομάδα, που απέρριψε την προοπτική απόκτησης του Ρόι, καθώς ο GM, Ντέιβιντ Καν, προκρίνει την περίπτωση λύσης συμβολαίου, ώστε να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα από την, αν μη τι άλλο, αποτυχημένη μεταγραφή. Είναι πολύ δύσκολο, άλλωστε, να επιστρέψει στα παρκέ ο πρώην παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Παράλληλα, προκύπτουν εκ νέου φημολογίες για ανταλλαγή του Ντέρικ Ουίλιαμς μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, στις 21 Φεβρουαρίου, που δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με απόκτηση του Πολ Μίλσαπ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Αντίθετα, ο Λουκ Ριντνάουρ μάλλον θα συνεχίσει στους «λύκους», αν δεν συμπεριληφθεί σε «πακέτο» για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ των Ορλάντο Μάτζικ. Σημειώνουμε πως ο 28χρονος γκαρντ των εκπρόσωπων της Φλόριντα απασχολεί επίσης τους Ιντιάνα Πέισερς, Μιλγουόκι Μπακς και Σικάγο Μπουλς, αν και το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent.

Σήμερα, μάλιστα, γνωστοποιήθηκε πως θα ζητήσει τετραετές συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων, ανεξάρτητα από την ομάδα, στην οποία θα ανήκει μέχρι την 1η Ιουλίου. Πάντως οι Μάτζικ δεν φαίνονται ικανοί να καλύψουν τις συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις, οπότε φυσιολογικά θα «σπρώξουν» άμεση ανταλλαγή του Ρέντικ, κάτι που ίσως ευνοήσει τους Φιλαδέλφεια 76ερς, καθώς οι προαναφερόμενες ομάδες διστάζουν αναφορικά με προσφορά επιλογής ντραφτ πρώτου γύρου για παίκτη, που θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που μάλλον δεν ισχύει για τους «σίξερς». Επίσης, ο παίκτης των Μάτζικ διατηρεί καλές σχέσεις με τον προπονητή των εκπρόσωπων της Φιλαδέλφειας, Νταγκ Κόλινς, κάτι που είναι επίσης συν.

Ακόμα, οι Τίμπεργουλφς υποδέχονται σήμερα (21/02, 03:00) τους 76ερς στο «Target Center». Εκτιμάται πως ο Αντρέι Κιριλένκο θα επιστρέψει μετά από απουσία πέντε παιχνιδιών πριν από τη διακοπή του All Star Game λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο, οπότε ο Μικαέλ Ζελαμπάλ θα γυρίσει στον πάγκο του Ρικ Έιντελμαν. Αντίθετα, οι Κέβιν Λοβ (χέρι), Μάλκολμ Λι (γόνατο) και Τσέιζ Μπάντινγκερ (γόνατο) παραμένουν στο περιθώριο, όπως, φυσικά, και ο Ρόι (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Χοσέ Μπαρέα θα αγωνιστεί κανονικά, αν και δεν ξεπέρασε ενοχλήσεις στο πόδι.

Από την πλευρά τους, οι Μάτζικ αντιμετωπίζουν (21/02, 03:30) τους «διψασμένους» για νίκες Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center». Εκτός είναι δεδομένα ο τιμωρημένος Χέντο Τούρκογλου και ο τραυματισμένος Γκλεν Ντέιβις, ενώ ο Αλ Χάρινγκτον κρίνεται ακόμα ανέτοιμος μετά τις επεμβάσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια της offseason.

Οι Πέισερς, που περιμένουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με τον Ρέντικ, είναι διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν τον Τζέραλντ Γκριν σε «πακέτο» ανταλλαγής, αλλά όχι τον Ντάνι Γκρέιντζερ, που δεν θα παίξει σήμερα (21/02, 02:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Bankers Life Fieldhouse». Πάντως αποτελούν αουτσάιντερ στη διεκδίκηση του γκαρντ του συλλόγου του Ορλάντο.

Τέλος, το ESPN εκτιμά πως οι Νικς θέλουν να ανταλλάξουν άμεσα τον Ρόνι Μπρούερ. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι εκτός του rotation του Μάικ Ουόντσον, αλλά ενδέχεται να φέρει καλύτερη εναλλακτική λύση στο «Madison Square Garden». Άλλωστε έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ των Φίνιξ Σανς, που θα πρόσφερε «ανάσες» εν τη απουσία των τραυματισμένων Ρασίντ Ουάλας και Μάρκους Κάμπι.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved