Γιούτα Τζαζ: Μετά το All Star Game ο Χέιγουορντ

Γιούτα Τζαζ: Μετά το All Star Game ο Χέιγουορντ

Ούτε κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα επιστρέψει ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι των Γιούτα Τζαζ.

Η ένατη επιλογή του ντραφτ του 2010 απέχει από τις 28 Ιανουαρίου εξαιτίας τραυματισμού στον δεξιό ώμο, ο οποίος δεν θεωρήθηκε σοβαρός. Εντούτοις έχει χάσει όλα τα ματς των «μορμόνων» στο μεσοδιάστημα. Επίσης αποκλείστηκε από το σημερινό παιχνίδι (13/02, 04:00) με τους Θάντερ στο «EnergySolutions Arena» και από το αυριανό (14/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center», τα οποία είναι τα τελευταία πριν από τη διακοπή για το All Star Game. Προφανώς προτιμήθηκε επιπλέον ξεκούραση του ταλαιπωρημένου ώμου, καθώς δεν έχει ενταχθεί ακόμα κατά 100% στις καθημερινές προπονήσεις του Λάιονελ Χόλινς.

Στο μεταξύ, ο GM, Ντένις Λίντσεϊ, υπεραμύνθηκε της προώθησης νεαρών παικτών από τους Τζαζ, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Χέιγουορντ. Για την ώρα, πάντως, μέλη του ρόστερ, όπως οι Μάρβιν Ουίλιαμς, Ντε Μαρ Κάρολ και Ράντι Φόι, έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Στον κατάλογο τραυματιών παραμένει και ο Μο Ουίλιαμς. Πάντως ο 30άχρονος πλέι-μέικερ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς άμεσα, καθώς αφαιρέθηκε επίδεσμος από τον αντίχειρα του δεξιού χεριού, στο οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την επιστροφή του στα παρκέ, όπως και με τον Χέιγουορντ.

Ακόμα, προέκυψε έντονο ενδιαφέρον των Φίνιξ Σανς για τους Αλ Τζέφερσον και Χέιγουορντ, σύμφωνα με το «Arizona Republic». Φαίνεται, μάλιστα, πως οι «ήλιοι», οι οποίοι κινούνται προς πολλές κατευθύνσεις εντός της «αγοράς» ανταλλαγών, προσφέρουν τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ ή τον Μάρτσιν Γκορτάτ στους Τζαζ. Αμφότεροι, άλλωστε, έχουν συμπεριληφθεί σε πολλά σχετικά σενάρια. Πάντως, οι εκπρόσωποι του Σολτ Λέικ φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τον Τζέφερσον ή τον Πολ Μίλσαπ έχοντας μάλιστα φανερώσει κλίση προς τη δεύτερη περίπτωση. Προτιμούν, άλλωστε, εκτενέστερη χρήση του Ενές Καντέρ και του Ντέρικ Φέιβορς, κάτι που θα επιτευχθεί με την παραχώρηση ενός εκ των δύο βασικών μελών της frontline.

Από την πλευρά τους, οι Θάντερ έχουν «ενοχληθεί» για τον Έρικ Μέινορ, που είναι τρίτος πλέι-μέικερ πίσω από τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Ρέτζι Τζάκσον. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο 25χρονος «άσος» να παραχωρηθεί μέχρι την προθεσμία της 21ης Φεβρουαρίου, αν οι «βροντές» εξασφαλίσουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Στα του αποψινού ματς, ο Κέβιν Μάρτιν αναμένεται να γυρίσει έχοντας ξεπεράσει γρίπη, που προκάλεσε απουσία ενός αγώνα. Αντίθετα, ο Τζέρεμι Λαμπ παραμένει στο περιθώριο εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, αλλά ο Σκοτ Μπρουκς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στο Κολοράντο.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved