Μπόστον Σέλτικς: Ούτε Νάγκετς θέλει ο Γκαρνέτ

Μπόστον Σέλτικς: Ούτε Νάγκετς θέλει ο Γκαρνέτ

Προέκυψε σενάριο για ανταλλαγή του Κέβιν Γκαρνέτ στους Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού, αλλά δεν φαίνεται πως απασχολεί τον 36χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Άλλωστε έχει τονίσει πολλάκις πως θέλει να κλείσει την καριέρα του δίπλα στον Ντοκ Ρίβερς και στους «C’s». Ο όρος περί μη-ανταλλαγής, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Γκαρνέτ, δίνει μεγαλύτερη ισχύ στα «θέλω» του 15-φορές All Star, οπότε θεωρείται απίθανη οποιαδήποτε άμεση μετακίνησή του.

Πάντως, το όνομα του 36χρονου φόργουορντ/σέντερ εμπλέκεται συνεχώς σε φημολογίες για ανταλλαγή. Προηγήθηκε, άλλωστε, ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Κλίπερς, πριν από το αντίστοιχο δημοσίευμα της «Denver Post». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρνέτ έχει σπίτι στην «πόλη των αγγέλων» και πως οι Σέλτικς διατηρούν ενδιαφέρον για τον Κώστα Κουφό, ο οποίος ανήκει στους Νάγκετς, οπότε τα δύο σενάρια έχουν λογικές βάσεις. Το άλλο δεδομένο που προκύπτει είναι πως πολλές ομάδες του NBA έχουν «χτυπήσει την πόρτα» των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης έχοντας σκοπό να ευνοηθούν από την ανάγκη ενίσχυσης των «κελτών».

Άλλωστε, οι Ραζόν Ρόντο και Τζάρεντ Σάλιντζερ θα χάσουν το υπόλοιπο πρωτάθλημα, οπότε φυσιολογικά θα απουσιάσουν απόψε (07/02, 02:00) από το ματς με τους ανανεωμένους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre». Άρα πιθανότατα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες φημολογίες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για ανταλλαγές, στις 21 Φεβρουαρίου.

Ούτε οι «πτερόσαυροι» έχουν τεθεί εκτός των σεναρίων για ανταλλαγές, καθώς υπάρχει πρόθεση περί παραχώρησης του Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο Ιταλός φόργουορντ, πάντως, θα επανεμφανιστεί σήμερα μετά από δίμηνη αποχή εξαιτίας τραυματισμού στον αγκώνα διατηρώντας, όμως, αναπληρωματικό ρόλο. Αντίθετα, οι Μικαέλ Πιετρούς (γόνατο), Λάντρι Φιλντς (μέση) και Λίνας Κλέιζα (γόνατο) θα μείνουν στο περιθώριο.

Από την πλευρά του, ο Ντουέιν Κέισι αποθέωσε τον Αμίρ Τζόνσον, ο οποίος κατέγραψε μέσο όρο 33 λεπτών μέσα στον Ιανουάριο. Ο προπονητής των Ράπτορς χρειάστηκε μεγαλύτερη βοήθεια από τον εκκεντρικό φόργουορντ/σέντερ εν μέσω των πολλαπλών προβλημάτων και πλέον δηλώνει ικανοποιημένος από τη συνεισφορά του.

Τέλος, η FIBA Europe ανακοίνωσε πως ο Γιόνας Βαλαντσίουνας, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος, αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ευρωπαίος παίκτης της χρονιάς. Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία ήταν ο Ντάριο Σάριτς και τρίτος ο Λέο Βέστερμαν. Στα των γυναικών πρώτη βγήκε η Αλίνα Ιαγκούποβα, ενώ η Άρτεμις Σπανού πλασαρίστηκε πέμπτη.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved