Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Μάγεψε ο Κάρι (video)

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Μάγεψε ο Κάρι (video)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έμειναν χωρίς καλάθι σε επτά από τις εννέα τελευταίες κατοχές τους και ηττήθηκαν με 106-99 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena».

Προγενέστερα οι «πολεμιστές» είχαν προηγηθεί με 11 πόντους, ενώ βρέθηκαν στο 69-62, 5:10 πριν από τη λήξη του τρίτου 12λεπτου. Ακολούθησε, όμως, 18-4 των Κλίπερς, που πέρασαν μπροστά με 80-73, πριν επιστρέψουν οι Ουόριορς και μειώσουν σε 82-80. Ωστόσο, το παιχνίδι κρίθηκε σε 9-0 της ομάδας του Μαρκ Τζάκσον, η οποία μετέτρεψε το εις βάρος τους 95-92 σε 101-95 εντός των κρίσιμων, όπως αποδείχθηκαν, λεπτών της αναμέτρησης.

Συνολικά ξεχώρισε ο Στέφεν Κάρι με 6/8 τρίποντα και 28 πόντους. Πλην της πρώτης θέσης στους σκόρερ του παιχνιδιού, ο χαρισματικός πλέι-μέικερ πέτυχε 4 τρίποντα στην τέταρτη περίοδο. Επίσης, ο αναπληρωματικός του, Τζάρετ Τζακ, είχε 18 πόντους και 10 ασίστ.

Μάλιστα ο Κάρι δεν ήταν στο 100%, καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο. Ούτε ο Ντέιβιντ Λι ξεπέρασε πλήρως πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά σημείωσε 12 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Δεκαοκτώ πόντους πρόσφερε, από την πλευρά του, ο Κλέι Τόμπσον και 9 ο Χάρισον Μπαρνς. Σημειώνουμε επίσης πως ο Τζέρεμι Τάιλερ ήταν διαθέσιμος, καθώς προωθήθηκε από τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, πριν αρχίσει ο αγώνας.

Κερδίζοντας για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τους πρωτοπόρους της Pacific, οι Ουόριορς ανέβηκαν στο 25-15 και έριξαν τους Κλίπερς στο 32-10. Τα ευχάριστα νέα δεν περιορίστηκαν στην αποψινή (21/01) επιτυχία, αλλά επεκτάθηκαν στον Άντριου Μπόγκουτ, που δούλεψε εντατικά σε ατομικό επίπεδο δίπλα στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του ζεστάματος.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» δεν γνώρισαν απλά μία ακόμα ήττα από τους «πολεμιστές», αλλά τρόμαξαν στα τελευταία λεπτά παρακολουθώντας τον Κρις Πολ να κουτσαίνει. Άλλωστε ο 27χρονος πλέι-μέικερ αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες επηρέασαν την απόδοσή του στο Όκλαντ, καθώς έμεινε στους 4 πόντους με 1/7 σουτ. Πάντως μοίρασε 9 ασίστ.

Από την πλευρά του, ο Μπλέικ Γκρίφιν τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ είχε 24 πόντους και ο Καρόν Μπάτλερ 19. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Γκραντ Χιλ, που ομολόγησε πως χρειάζεται ακόμα αρκετές προπονήσεις, ώστε να φτάσει στο επίπεδο, το οποίο επιθυμεί. Τέλος, ο Τσόνσι Μπίλαπς πήρε μέρος σε «3-on-3» στις τελευταίες προπονήσεις του Βίνι Ντελ Νέγκρο, αλλά ο κόουτς των Κλίπερς ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για παρουσία σε επίσημο ματς.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Μάγεψε ο Κάρι (video)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved