Μπρούκλιν Νετς: Σεξουαλικό σκάνδαλο

Μπρούκλιν Νετς: Σεξουαλικό σκάνδαλο

Δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, αλλά ο Αντράι Μπλάτσε των Μπρούκλιν Νετς κλήθηκε από την αστυνομία της Φιλαδέλφειας, ώστε να ερωτηθεί για υπόθεση βιασμού 21χρονης κοπέλας!

Σήμερα (07/01) το μη-εγγυημένο συμβόλαιο του 26χρονου φόργουορντ/σέντερ μετατράπηκε σε εγγυημένο, όπως συνέβη σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Συγκεκριμένοι όλοι οι NBAers που υπέγραψαν συμβόλαιο «προετοιμασίας» και δεν αποδεσμεύτηκαν, εξασφάλισαν σήμερα μόνιμο συμφωνητικό μέχρι το πέρας της σεζόν. Ο Μπλάτσε, όμως, δεν το χάρηκε, όσο θα ήθελε.

Μέσω Twitter αποκάλυψε πως υπήρξε μάρτυρας βιασμού 21χρονης γυναίκας τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από ξενοδοχείο της Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή των Νετς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (09/01, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Πλην του Μπλάτσε, ένας 41χρονος και ένας 25χρονος άνδρας κλήθηκαν από την τοπική αστυνομία, η οποία θα μιλήσει με το θύμα, πριν αποδώσει κατηγορίες. Για την ώρα η νεαρή κοπέλα παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ ο πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δεν φαίνεται άμεσα αναμειγμένος στον βιασμό.

Από την πλευρά τους, διοικητικά στελέχη των Νετς και συμπαίκτες του Μπλάτσε αναγνώρισαν το περιστατικό, αλλά δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να το σχολιάσουν. Ξεκαθαρίστηκε, άλλωστε, πως αναμένουν το τελικό πόρισμα των αρχών.

Εν τω μεταξύ, ο Τζέρι Στακχάουζ και ο Τζέραλντ Ουάλας δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (07/01). Ο πρώτος πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και δεν φαίνεται πως θα ενισχύσει τους Νετς στο σημερινό παιχνίδι, ενώ για τον δεύτερο κρίθηκε απαραίτητη επιπλέον ξεκούραση, ώστε να ξεπεραστούν ενοχλήσεις στο γόνατο. Πάντως ο 30άχρονος φόργουορντ υπολογίζεται για το ματς με τους «σίξερς», όπως και ο Κρις Χάμφρις, ο οποίος ξεπέρασε τραυματισμό.

Από την άλλη, ο Άρνετ Μάλτρι κλήθηκε από τους Σιου Φαλς Σκάιφορς της D-League. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας αποδέσμευσαν τον γκαρντ, Μααλίκ Ουέινς, μέσω του κατάλογου των waivers, αλλά θα προσπαθήσουν να επανακτήσουν τον undrafted rookie μέσω δεκαήμερου συμβολαίου, αν το τωρινό του δεν εξαγοραστεί από άλλο σύλλογο του «μαγικού» κόσμου.

Ακόμα, ο Άντριου Μπάινουμ παραμένει αισιόδοξος αναφορικά με συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ώρα, πάντως, συνεχίζει την αποθεραπεία του, χωρίς να έχει καθοριστεί ραντεβού με ιατρούς της ομάδας. Τέλος, ο Κουάμε Μπράουν πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, οπότε η παρουσία του στο «Barclays Center» κρίνεται αβέβαιη. Η πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2001 έχει μείνει εκτός rotation στα τελευταία παιχνίδια, οπότε πιθανή απουσία του δεν θα επηρεάσει τα αγωνιστικά πλάνα του Νταγκ Κόλινς.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved