Χιούστον Ρόκετς: «Έκλεισαν» Πάτρικ Μπέβερλι!

Χιούστον Ρόκετς: «Έκλεισαν» Πάτρικ Μπέβερλι!

Όλα δείχνουν πως ο πρώην πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, θα συνεχίσει στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ ο Ρόις Ουάιτ ελπίζει ακόμα για καριέρα στο NBA.

Καταρχήν ο 24χρονος Αμερικανός ισχυρίστηκε μέσω Twitter πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τις «ρουκέτες». Εκκρεμεί, ωστόσο, η έγκριση της μεταγραφής από τη FIBA, αφού ο Μπέβερλι δεσμεύεται με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης, οι Ρόκετς καλούνται να προχωρήσουν σε μία αποδέσμευση, ώστε να χωρέσει ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού στο δεκαπενταμελές ρόστερ.

Θυμίζουμε πως υπήρξε συμπαίκτης των Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα το 2009-10, χρονιά στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους τελικούς των playoffs και της Ευρωλίγκας, στους οποίους ηττήθηκαν από Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να πείσει. Σε επίπεδο NBA, ο πρώην άσος του Αρκάνσας έχει υπογράψει προσωρινό συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ουδέποτε έχει πάρει συμμετοχή σε επίσημο αγώνα. Η θετική παρουσία του στη Ρωσία, όμως, ανέτρεψε τα προηγούμενα δεδομένα και τον έφερε στον «μαγικό» κόσμο, αν δεν προκύψει απρόοπτο της ύστατης ώρας.

Αναφορικά με τη «θυσία», η οποία απαιτείται, αυτή μάλλον θα αφορά τον Σκοτ Μασάντο. Ο undrafted rookie πλέι-μέικερ, άλλωστε, θα περισσέψει, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπέβερλι, όπως εκτιμούν ο Κέβιν Μακ Χέιλ και οι συνεργάτες του.

Παράλληλα σημειώθηκαν νέες εξελίξεις στο θέμα του Ουάιτ, rookie φόργουορντ που δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Τεξανών σε επίσημο αγώνα λόγω φοβίας αεροπλάνων. Ο εκκεντρικός Αμερικανός παραχώρησε σήμερα (04/01) ραδιοφωνική συνέντευξη και δήλωσε: «Η πραγματικότητα είναι πως δεν φταίνε οι Ρόκετς. Στο παρελθόν οι μεν κατηγορούν τους δε, αλλά εκείνοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση εξαιτίας της ψυχολογικής υγείας μου. Δεν υπάρχει προηγούμενο, όχι μόνο στους Ρόκετς, αλλά σε ολόκληρη τη λίγκα. Απλά δεν πιστεύω πως οποιοσδήποτε GM είναι αρμόδιος για αντίστοιχα ζητήματα. Επίσης δεν θεωρώ πως θα αλλάξει κάτι, αν γίνω ανταλλαγή σε άλλη ομάδα».

Πάντως οι Μπέβερλι και Ουάιτ δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα (05/01, 03:30) στην έδρα των Μιλγουόκι Μπακς. Το παρήγορο για τον Μακ Χέιλ είναι πως τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, καθώς οι Τζέρεμι Λιν, Τζέιμς Χάρντεν, Ομέρ Ασίκ και οι άλλοι Ρόκετς ταξίδεψαν κανονικά στο Ουισκόνσιν.

Αντίθετα, οι Μπένο Ούντριχ και Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε δημιουργούν ερωτηματικά για τον Σκοτ Σκάιλς. Ο πρώτος κρίνεται αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ ο Μπα Α Μούτε φαίνεται πως θα αγωνιστεί, αν και έγιναν ράμματα στο στόμα του εντός της τρέχουσας εβδομάδας.



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved