Γιούτα Τζαζ: Υποδέχθηκαν Κιριλένκο με… συντριβή (video)

Γιούτα Τζαζ: Υποδέχθηκαν Κιριλένκο με… συντριβή (video)

Ο Αντρέι Κιριλένκο χειροκροτήθηκε κατά την επιστροφή του στο «EnergySolutions Arena», αλλά οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς γνώρισαν βαριά ήττα με 106-84 στην έδρα των Γιούτα Τζαζ.

Έμειναν πίσω με 24-23 στο τέλος του πρώτου 12λεπτου, αλλά οι Τζαζ απέκτησαν διψήφια διαφορά στη δεύτερη περίοδο. Μάλιστα ξεπέρασαν το +20 κατά τη διάρκεια του δεύτερου 20λεπτου, οπότε ανέβηκαν εύκολα στο 16-17 με την τρίτη τους νίκη στους δέκα τελευταίους αγώνες. Το ματς, όμως, συνδυάστηκε με τραυματισμό του Ενές Καντέρ (15 πόντους, 8 ριμπάουντ) στα τελευταία λεπτά, ο οποίος καθιστά τον Τούρκο σέντερ αμφίβολο για το ματς (05/01, 04:00) στην έδρα των Φίνιξ Σανς. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Μο Ουίλιαμς θα χρειαστεί εγχείρηση, ώστε να ξεπεράσει τραυματισμό σε δάκτυλο του δεξιού χεριού, οπότε θα παραμείνει στο περιθώριο για τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Από τους υγιείς ξεχώρισε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, καθώς πέτυχε 17 από τους 53 πόντους των αναπληρωματικών του Τάιρον Κορμπίν. Ακόμα, ο Πολ Μίλσαπ έφτασε στους 14 πόντους με 7/8 σουτ, ενώ ο Τζαμάλ Τίνσλεϊ πέτυχε 12 πόντους σαν αντικαταστάτης του Ουίλιαμς στην πεντάδα. Ο έτερος Ουίλιαμς, Μάρβιν, σημείωσε 11 πόντους, αν και «κουβάλησε» τραυματισμό στο γόνατο. Ακόμα, ο Αλ Τζέφερσον σημείωσε 12 πόντους και 4 μπλοκ, ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς πέτυχε 8 πόντους με τη συνδρομή θεαματικού καλαθιού στο δεύτερο 12λεπτο.

Από τους «λύκους», οι οποίοι υποχώρησαν στο 14-14, ξεχώρισε σίγουρα ο Αντρέι Κιριλένκο. Στο κλειστό του Σολτ Λέικ Σίτι, μάλιστα, βρέθηκε ο Τζέρι Σλόαν, ώστε να παρακολουθήσει τον Ρώσο φόργουορντ, με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών στους Τζαζ. Εν τέλει, ο Κιριλένκο έφτασε στους 12 πόντους, ενώ οι Κέβιν Λοβ και Αλεξέι Σβεντ πέτυχαν από 13 με 4/14 και 3/10 σουτ, αντίστοιχα. Συνολικά οι Τίμπεργουλφς ευστόχησαν σε 29 από τις 84 προσπάθειές τους, οπότε η ήττα ήλθε φυσιολογικά, αν και ο Νίκολα Πέκοβιτς (11 πόντους) ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας με 4 μπλοκ.

Εκτός έμεινε ο Ρίκι Ρούμπιο, που δεν ξεπέρασε ενοχλήσεις στη μέση και κρίνεται αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, το οποίο είναι εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού (04/01, 04:00). Ούτε οι Μάλκολμ Λι, Μπράντον Ρόι και Τσέιζ Μπάντινγκερ ήταν στη διάθεση του Ρικ Έιντελμαν. Ο πρώτος, μάλιστα, ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Γιούτα Τζαζ: Υποδέχθηκαν Κιριλένκο με… συντριβή (video)



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved