Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Στο τέλος τους Σανς (video)

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Στο τέλος τους Σανς (video)

Με τη βοήθεια δύο κρίσιμων καλαθιών του Νίκολα Πέκοβιτς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς έκλεισαν τον αγώνα με επιμέρους 12-5 και επικράτησαν με 111-107 των Φίνιξ Σανς στο «Target Center».

Μόλις 3:30 πριν από τη λήξη, οι «ήλιοι» ήταν μπροστά με 102-99, αλλά για μία ακόμα φορά παρουσιάστηκαν αδύναμοι στα τελευταία λεπτά. Πάντως ήταν στο -3, 8.1 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά σπατάλησαν την κρίσιμη επίθεση, όταν ο Ντάντε Κάνινγχαμ (2 πόντους, 18:15) έκλεψε την πρώτη πάσα. Μοιραία, οι εκπρόσωποι του Φίνιξ υποχώρησαν στο 11-20 με την πέμπτη διαδοχική ήττα τους.

Παράλληλα, οι Τίμπεργουλφς προωθήθηκαν στο 14-13, αν και ηττήθηκαν κατά κράτος στη «μάχη» της ρακέτας λόγω… Λουίς Σκόλα. Ο Πέκοβιτς συμπλήρωσε 28 πόντους και 11 ριμπάουντ σημειώνοντας «καυτά» καλάθια στα κρίσιμα λεπτά, όπως και ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στους 23 πόντους και στα 18 ριμπάουντ. Βοήθεια πρόσφεραν και οι Ρώσοι του Ρικ Έιντελμαν, Αντρέι Κιριλένκο (20 πόντους, 10/13 σουτ) και Αλεξέι Σβεντ (12 πόντους, 10 ασίστ), ενώ οι Χοσέ Μπαρέα και Ντέρικ Ουίλιαμς πέτυχαν από 10 πόντους. Όλα αυτά χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος επανήλθε στο πλούσιο απουσιολόγιο των «λύκων» λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης αποκαλύφθηκε πως ο Μπράντον Ρόι απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στο γόνατο. Μοιραία δημιουργήθηκαν, για δεύτερη φορά φέτος, φημολογίες περί νέας αποχώρησής του 28χρονου Αμερικανού από το μπάσκετ. Ο ίδιος, όμως, διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια ισχυριζόμενος πως σκοπεύει να συνεχίσει. Εκτιμάται, πάντως, πως θα χρειαστεί ξεκούραση τριών με τεσσάρων εβδομάδων, πριν αποφασιστεί καινούργια προσέγγιση στο ταλαιπωρημένο δεξί γόνατο. Θυμίζουμε πως ο πρώην γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στις 19 Νοεμβρίου.

Από τους Σανς, ο Σκόλα έφτασε στους 33 πόντους και στα 10 ριμπάουντ κυριαρχώντας απέναντι στους ψηλούς των Τίμπεργουλφς στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Ακόμα, ο Σάνον Μπράουν πέτυχε 21 πόντους και ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ 18. Δεν αποδείχθηκαν, όμως, αρκετοί για την ομάδα του Άλβιν Τζέντρι, κάτι που ίσχυσε και για τον Γκόραν Ντράγκιτς, που ξεπέρασε το βίαιο χτύπημα του Τζέι Αρ Σμιθ των Νιου Γιορκ Νικς και γύρισε στη δράση με 16 πόντους και 12 ασίστ. Τέλος σημειώνουμε πως ο Μάικλ Μπίσλι, πρώην φόργουορντ των εκπρόσωπων της Μινεάπολις, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους 19.356 θεατές και έμεινε στους 2 πόντους με 1/8 σουτ.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Στο τέλος τους Σανς (video)



ΑΕΚ: Η ανακοίνωση της «Ένωσης» για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Αιγάλεω
ΑΕΚ: Η ανακοίνωση της «Ένωσης» για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Αιγάλεω
Ολυμπιακός – Πάφος: Με Ροντινέι η «ερυθρόλευκη» αποστολή, εκτός ο Ζέλσον Μαρτίνς
Ολυμπιακός – Πάφος: Με Ροντινέι η «ερυθρόλευκη» αποστολή, εκτός ο Ζέλσον Μαρτίνς
Παναθηναϊκός: «Κατανοούμε τη στεναχώρια» - ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου
Παναθηναϊκός: «Κατανοούμε τη στεναχώρια» - ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου
Champions League: Πέρασε από το Μπιλμπάο η Άρσεναλ, ιστορικό «διπλό» η Σεν Ζιλουάζ
Champions League: Πέρασε από το Μπιλμπάο η Άρσεναλ, ιστορικό «διπλό» η Σεν Ζιλουάζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved