Μπρούκλιν Νετς: Όλα τα λεφτά για Φιλ Τζάκσον

Μπρούκλιν Νετς: Όλα τα λεφτά για Φιλ Τζάκσον

Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, ο Φιλ Τζάκσον είναι πρόθυμος να εξετάσει προσφορά των Μπρούκλιν Νετς αναφορικά με τη διαδοχή του Έιβερι Τζόνσον στον πάγκο των Νεοϋορκέζων.

Από χθες «ακούστηκε» η περίπτωση του 67χρονου κόουτς, που έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα με τους Σικάγο Μπουλς και πέντε με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί πρόταση στον Τζάκσον, αλλά θεωρείται το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Νετς, τουλάχιστον στη… σκέψη των αρμόδιων στελεχών της διοίκησης. Ούτε ο ίδιος ο κόουτς έχει σχολιάσει επισήμως τις φημολογίες. Πάντως δεν αναμένεται να προκύψει διαφορά στο οικονομικό, αν υπάρξει προσφορά, αφού ο ιδιοκτήτης, Μιχαήλ Προχόροφ, είναι διατεθειμένος να καλύψει τις γνωστές και υψηλές απαιτήσεις του Τζάκσον.

Πρώτη εναλλακτική λύση εκτιμάται πως είναι ο Κέλβιν Σάμπσον, βοηθός του Κέβιν Μακ Χέιλ στους Χιούστον Ρόκετς. Ο 57χρονος τεχνικός ανέλαβε τις «ρουκέτες» σε δεκατρία ματς της τρέχουσας σεζόν, καθώς κάλυψε τον Μακ Χέιλ κατά τη διάρκεια της μηνιαίας άδειας, η οποία συνδυάστηκε με τον θάνατο της κόρης του 55χρονου πρώτου προπονητή των Τεξανών. Μάλιστα κατέγραψε απολογισμό νικών-ηττών 7-6.

Το δεδομένο είναι πως ο Πι Τζέι Καρλέσιμο ανέλαβε καθήκοντα προσωρινού προπονητή αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι (29/12, 02:30) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Στη διάθεσή του θα είναι ο Ντερόν Ουίλιαμς, που ξεπέρασε τραυματισμό στον δεξιό καρπό. Θυμίζουμε πως ο D-Will απουσίασε από το ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ενεργός θα είναι και ο Τζέραλντ Ουάλας, αν και «κουβαλά» τραυματισμό στο γόνατο. Αντίθετα, οι Κρις Χάμφρις και Τζος Τσίλντρες δεν θα προλάβουν τον αγώνα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις. Ο μεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει πρόβλημα στο πόδι. Επίσης, ο Τορνίκε Σενγκέλια αποκλείστηκε εξαιτίας ίωσης.

Από τις «αγριόγατες» απουσιάζουν οι Μπάιρον Μάλινς και Τάιρους Τόμας. Τέλος, η παρουσία του Μπεν Γκόρντον στο «Barclays Center» θα κριθεί την ύστατη ώρα.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved