Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Κυριαρχία Πέκοβιτς (video)

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Κυριαρχία Πέκοβιτς (video)

Συνέχισε ανοδικά ο Νίκολα Πέκοβιτς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς επικράτησαν με 113-102 των Νιου Ορλίνς Χόρνετς στο «New Orleans Arena».

Αμφότερες οι ομάδες πήραν διψήφιες διαφορές, αλλά το σκορ ήταν 90-86 στα μέσα του τέταρτου 12λεπτου. Τότε οι «λύκοι» πέτυχαν επιμέρους σκορ 13-5 κυρίως με επιθετικά ριμπάουντ και εξασφάλισαν την πέμπτη νίκη τους σε έξι αγώνες. Έτσι ανέβηκαν στο 11-9, ενώ οι Χόρνετς υποχώρησαν στο 5-17 με την έκτη σερί ήττα τους.

Με 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέκοβιτς έφτασε στους 31 πόντους, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Μόλις 4/18 σουτ και 14 πόντους σημείωσε ο Κέβιν Λοβ, που συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις ύστερα από τις δηλώσεις του σε βάρος της διοίκησης των Τίμπεργουλφς. Μάλιστα αποχώρησε με τραυματισμό σε δάκτυλο χεριού στο τέλος του ματς, ενώ ο Τζος Χάουαρντ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο! Ακόμα, ο Αλεξέι Σβεντ πέτυχε 13 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ σαν βασικός γκαρντ, ενώ ο Λουκ Ριντνάουρ «έγραψε» 15 πόντους και ο Χοσέ Μπαρέα 12.

Συνολικά οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις μάζεψαν 40 ριμπάουντ έναντι 30 των αντιπάλων. Σημειώνουμε πως αύριο (16/12, 03:00) κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς αναμένεται να ντεμπουτάρει στο φετινό πρωτάθλημα ο Ρίκι Ρούμπιο, που δεν ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά προπονήθηκε στη Μινεσότα. Αντίθετα, ο rookie γκαρντ, Μάλκολμ Λι, αποκλείστηκε από τις υποχρεώσεις του συλλόγου για ακαθόριστο χρονικό διάστημα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Για τους Χόρνετς, ο Όστιν Ρίβερς πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι της επαγγελματικής καριέρας του με 27 πόντους και 5/6 τρίποντα, ενώ ο Γκρέιβις Βάσκεθ είχε 15 πόντους και 17 ασίστ. Στους 20 πόντους έφτασε ο Ράιαν Άντερσον με 4/11 τρίποντα. Στο περιθώριο της αναμέτρησης ανακοινώθηκε πως ο Τζέισον Σμιθ θα μείνει εκτός δράσης για μία με δύο εβδομάδες εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί ώμο, τον οποίο κληρονόμησε από το ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Κυριαρχία Πέκοβιτς (video)



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved