Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Αισιοδοξία για Ρούμπιο

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Αισιοδοξία για Ρούμπιο

Άρχισε προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και ο Ρίκι Ρούμπιο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Την περασμένη Κυριακή (02/12) ο 22χρονος πλέι-μέικερ πήρε μέρος σε προπόνηση του Ρικ Έιντελμαν για πρώτη φορά μετά τη ρήξη μηνίσκου, την οποία υπέστη στις 9 Μαρτίου στο αριστερό γόνατο. Είναι χαρακτηριστικό πως «έβγαλε» ολόκληρο το πρόγραμμα και πως έμεινε μία επιπλέον ώρα στις εγκαταστάσεις των «λύκων», ώστε να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο.

«Πέρασε καιρός, αλλά είμαι πάλι στο παρκέ. Ένιωσα πολύ καλά και αρχίζω να μαθαίνω πάλι τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα ήταν λίγο περίεργα. Δεν θα αγωνιστώ, μέχρι να νιώσω τέλεια» δήλωσε σχετικά ο ίδιος ο Ρούμπιο, ενώ ο Έιντελμαν συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ καλός στην κατοχή και στην κατάληψη των κατάλληλων θέσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν χάνονται. Θα πρέπει, όμως, να δουλέψει σε θέματα φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι το τωρινό στοίχημά του».

Αν και υπάρχει μέγιστη ανάγκη για… υγιείς παίκτες, φαίνεται πως ο σύλλογος της Μινεάπολις δεν θα βιαστεί με τον πρώην «άσο» της Μπαρτσελόνα και της Μπανταλόνα. Για την ώρα, ο Αλεξέι Σβεντ «τραβάει κουπί», αν και ο Ρώσος γκαρντ προοριζόταν αρχικά για εναλλακτική λύση στη θέση «2».

Άλλωστε οι Μάλκολμ Λι και Αντρέι Κιριλένκο δεν είναι 100% υγιείς, οπότε η παρουσία τους στο αποψινό (05/12, 02:00) παιχνίδι στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς κρίνεται αμφίβολη. Αμφότεροι προέρχονται από απουσίες. Αντίθετα ο Κέβιν Λοβ αναμένεται να αγωνιστεί, αν και παραμένει γριπωμένος. Για αρκετό καιρό θα μείνουν εκτός οι Μπράντον Ρόι και Τσέιζ Μπάντινγκερ.

Θυμίζουμε πως ο Τζος Χάουαρντ αποκτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ώστε να βοηθήσει στη θέση «2». Εντούτοις, ο Σβεντ είναι αυτός που έχει δείξει καλύτερα στοιχεία. Δεν φαίνεται, πάντως, πως θα πάρει θέσει στη βασική πεντάδα, καθώς ο Έιντελμαν προτιμά τη χρησιμοποίηση του 23χρονου γκαρντ από τον πάγκο.

Από την πλευρά των «σίξερς» υπάρχει θέμα με τον Νικ Γιανγκ, που είναι επίσης αναπληρωματικός γκαρντ. Ο 27χρονος Αμερικανός αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό σε δάκτυλο ποδιού και έχει χάσει ήδη ένα ματς. Δεν έχει κριθεί ακόμα η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι. Φυσικά ο Άντριου Μπάινουμ παραμένει εκτός, αλλά οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας έχουν προσαρμοστεί πλέον στα συγκεκριμένα δεδομένα.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved