Φιλαδέλφεια 76ερς: Νέο μπλέξιμο για Μπάινουμ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Νέο μπλέξιμο για Μπάινουμ

Αποκαλύφθηκε πως ο Άντριου Μπάινουμ των Φιλαδέλφεια 76ερς και οι πρώην γείτονές του στο Λος Άντζελες έχουν αρχίσει «πόλεμο» με εκατέρωθεν μηνύσεις από τον περασμένο Ιούνιο!

Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, ο 25χρονος σέντερ κατέθεσε την πρώτη μήνυση την 1η Ιουνίου. Στις 11 Ιουλίου ακολούθησαν οι δύο πρώην γείτονές του. Το ζήτημα αφορά την περίοδο διαμονής του στην «πόλη των αγγέλων» και αποδεικνύει πως ο Μπάινουμ δεν είχε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τους διπλανούς του.

Από την πλευρά του, ο 2-φορές πρωταθλητής NBA ισχυρίστηκε πως οι γείτονες του αναφέρθηκαν υποτιμητικά στο επάγγελμά του, στο χρώμα του δέρματός του, στους φίλους του και στη μουσική που ακούει. Η νομική απάντηση υποστήριξε πως ο Μπάινουμ είναι καλός μπασκετμπολίστας, αλλά πρόσθεσε πως ενοχλούσε διαρκώς με την ένταση της μουσικής. Τονίστηκε επίσης πως έχτισε μία παράνομη περίφραξη, ενώ οι οικογένειες Ρέιμοντ και Μπέκετ άφησαν υπονοούμενα για συνεχή χρήση μαριχουάνας στο παλιό σπίτι του All Star NBAer.

Όλα τα παραπάνω έγγραφα είναι ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών. Προφανώς απασχολούν και τον Μπάινουμ, που διανύει παρατεταμένη περίοδο αποθεραπείας εξαιτίας τραυματισμού στα γόνατα.

Παράλληλα ο Κουάμε Μπράουν καλύπτει, όταν είναι υγιής, το κενό του συμπαίκτη του. Άλλωστε το καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιέχει όρο μονοετής ανανέωσης από την πλευρά του παίκτη.

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μάθω από NBAers με μεγάλη χρονική διάρκεια. Για να επιβιώσεις σε αυτή τη λίγκα, πρέπει να γνωρίζεις τους στόχους σου και να αγνοείς τις απαιτήσεις των άλλων» δήλωσε ο Μπράουν, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με μέσους όρους 2.7 πόντων, 2.8 ριμπάουντ και 12:30 λεπτών.

Από την πλευρά του, ο Νταγκ Κόλινς αναφέρθηκε στην παρουσία του 30άχρονου σέντερ στο ρόστερ: «Δεν τον υπογράψαμε, επειδή ήταν πρώτη επιλογή στο ντραφτ, αλλά επειδή είναι ιδανικός στο μαρκάρισμα στο low-post. Τον χρειαζόμαστε, όπως τον Λαβόι Άλεν. Δεν έχουμε άλλους ψηλούς».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved