Μιλγουόκι Μπακς: Προς ανταλλαγή ο Γκούντεν

Μιλγουόκι Μπακς: Προς ανταλλαγή ο Γκούντεν

Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα ο Ντρου Γκούντεν, οπότε οι Μιλγουόκι Μπακς μελετούν περίπτωση ανταλλαγής του παράλληλα με την προετοιμασία για τον αγώνα εναντίον των Σικάγο Μπουλς.

Οι «ταύροι» προέρχονται από νίκη στο «Barclays Center» και σήμερα (27/11, 03:00) θα επιδιώξουν τη δέκατη σερί επιτυχία εναντίον των Μπακς, καθώς οι δύο σύλλογοι θα δώσουν αγώνα-ρεβάνς στο «United Center». Προφανώς οι Τομ Θίμποντο και Σκοτ Σκάιλς θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες προσαρμογές έχοντας τόσο κοντινή εικόνα για την αντίπαλη ομάδα.

«Ο Κάρλος (σ.σ. Μπούζερ) θα είναι ο πρώτη μας λύση στο low post. Ο Γιοακίμ (σ.σ. Νοά) έχει βελτιωθεί σε αυτή τη θέση, ενώ ο Ριπ (σ.σ. Χάμιλτον) είναι περισσότερο αποτελεσματικός. Όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Έχουν σπουδαία αμυντική λειτουργία. Μαρκάρουν και οι πέντε σε κάθε διαμορφωμένη κατάσταση. Η πίεση είναι σε εμάς, που πρέπει να βρούμε το κατάλληλο σουτ. Πάντως ο Ριπ τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ματς» δήλωσε σχετικά ο Θίμποντο.

Από την άλλη, οι Μπακς «ψάχνουν» ανταλλαγή του Γκούντεν, χωρίς ωστόσο να έχουν ξεκαθαρίσει ποια θέση θέλουν να ενισχύσουν. Ευτυχώς ο τραυματισμός του Μπράντον Τζένινγκς στον αριστερό αστράγαλο δεν φαίνεται σοβαρός, οπότε οι δύο περιπτώσεις δεν αναμένεται να συνδεθούν με την απόκτηση νέου γκαρντ. Πάντως η παρουσία του 23χρονου πλέι-μέικερ, ο οποίος έπαιξε σε όλους τους περσινούς αγώνες, στο ματς της «πόλης των ανέμων» θα κριθεί την ύστατη ώρα, αν και ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το πρωινό ζέσταμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα επιστρέψει ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ στο βασικό σχήμα του Σκάιλς, έπειτα από την περιθωριοποίηση του στην πρώτη αναμέτρηση εναντίον των Μπουλς. Προβληματισμός υπάρχει και για την αστάθεια του Ερσάν Ιλιασόβα στο ξεκίνημα του 2012-13, ενώ ο πρώην παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει κάποια μέση λύση για τον χρόνο συμμετοχής των ψηλών του.

Άλλωστε ο Τούρκος φόργουορντ έχει εκφράσει σχετικά παράπονα, ενώ ο Τζον Χένσον ισχυρίστηκε επίσης πως δυσκολεύεται να βρει ρυθμό εξαιτίας των συνεχόμενων αλλαγών αναφορικά με την παρουσία στο παρκέ στους αγώνες των εκπρόσωπων του Μιλγουόκι. Αντίστοιχο θέμα ίσως δημιουργηθεί και με τον Λάρι Σάντερς. Το δεδομένο είναι πως ο Γκούντεν περισσεύει, αν και βοηθά τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του. Πάντως μία πιθανή ανταλλαγή του δεν πρόκειται να εκμηδενίσει το πρόβλημα συνύπαρξης τόσων ψηλών.



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved