Λος Άντζελες Λέικερς: Σοκ για Φιλ Τζάκσον

Λος Άντζελες Λέικερς: Σοκ για Φιλ Τζάκσον

Δεν περίμενε ο Φιλ Τζάκσον την πρόσληψη του Μάικ Ντ’ Αντόνι και ισχυρίζεται παρασκηνιακά πως ουδέποτε κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Η πλευρά των «λιμνάνθρωπων» υποστηρίζει πως οι απαιτήσεις του ήταν παράλογες. Φαίνεται πως ο 67χρονος προπονητής ένδεκα πρωταθλημάτων NBA ζητούσε δώδεκα εκατομμύρια δολάρια ετησίως, τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές και ποσοστό των μετοχών των Λέικερς. Τουλάχιστον αυτό διαρρέει από τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. Ο ίδιος ο Τζάκσον τονίζει πως δεν έγινε συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο Ντ’ Αντόνι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο δώδεκα εκατομμυρίων δολαρίων με επιλογή μονοετής επέκτασης.

Όπως και να έχει, ο «Zen Master» μάλλον υπολόγιζε επιστροφή στους πάγκους του NBA, καθώς διαρρέει απογοήτευση από το περιβάλλον του έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις. Φαίνεται, πάντως, πως προτιμήθηκε ο Ντ’ Αντόνι εξαιτίας της καλής του σχέσης με τον Στιβ Νας και της παρουσίας του Ντουάιτ Χάουαρντ στο ρόστερ. Με τον πρώτο συνεργάστηκε στους Φίνιξ Σανς και με τον δεύτερο η διοίκηση των «λιμνάνθρωπων» πιστεύει πως υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις συνύπαρξης, σε σχέση με τον Τζάκσον, κυρίως λόγω της κοινής τους παρουσίας στην εθνική Η.Π.Α.

Αναφορικά με την άποψη του Κόμπι Μπράιαντ, ο «μπλακ μάμπα» δεν θέλησε να επιλέξει έναν εκ των δύο βασικών υποψήφιων, πριν από την ανακοίνωση των Λέικερς. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με οποιονδήποτε διαθέσιμο κόουτς, αλλά τόνισε πως προτιμά τους Τζάκσον και Ντ’ Άντονι. Ο νέος του προπονητής αποτέλεσε παιδικό του ίνδαλμα, όταν μεγάλωνε στην Ιταλία.

Στο μεσοδιάστημα, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» φαίνεται πως μίλησαν με τον Νέιτ Μακ Μίλαν. Ο 48χρονος τεχνικός δεν πήρε τη θέση του πρώτου προπονητή, αλλά δεν αποκλείεται πρόσληψή του σαν προπονητή άμυνας δίπλα στον Ντ’ Αντόνι. Συζητήσεις έγιναν και με τον πρώην κόουτς των Λέικερς, Μάικ Ντανλίβι, αφού οι «λιμνάνθρωποι» αποφάσισαν να παρατήσουν την περίπτωση του Τζάκσον, που ήταν πρώτη τους προτεραιότητα.

Την Τρίτη (14/11, 05:30) είναι πιθανό να συνεχίσει ο Μπέρνι Μπίκερσταφ σαν προσωρινός κόουτς. Ο μέχρι πέρσι προπονητής των Νιου Γιορκ Νικς μάλλον θα ντεμπουτάρει την Παρασκευή (17/11, 05:30) σε ματς εναντίον των Σανς.

Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την παλιά του ομάδα ο Στιβ Νας, αφού το πρωινό της αναμέτρησης θα γίνουν νέες εξετάσεις στο πόδι του Καναδού πλέι-μέικερ. Εντούτοις είναι ικανοποιημένος από τις εξελίξεις με τον Ντ’ Αντόνι.

Τέλος, οι Λέικερς υποβίβασαν τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ στη D-League και στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς. Πρόκειται για την 55η επιλογή του φετινού ντραφτ, που κατέγραψε ελάχιστο χρόνο στο παρκέ στα πρώτα επαγγελματικά «βήματά» του.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved